Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorkaaaaa

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gośćautorkaaaaa

Jestem trzy lata po slubie . Obecnie jestem w ciąży .Moj mąz od pewnego czasu uważa , że należy mu sie rozrywka i czasami spędzał sobote na konceratch z kolegami . Nie podobało mi sie to bo przychodził pijany i wydawał tam sporo pieniedzy a nie mamy ich w nadmiarze . Mowiłam ze jak ma ochote wypic to moga spotkac sie domu . Wysmiał mnie w twarz . Spłacamy kredyt niedługo dziecko czyli spore koszty i zamiast zaoszczedzic to on wydaje cała kase a nawet czasami braknie bo on musi miec na swoje wydatki czyli ok 500 zł na m c ( na batoniki i alkohol ) Potem było troche spokoju . W sobote własnie brałam prysznic ok 20 , wychodze z łazienki a męza nie ma w mieszkaniu . Mysłałam ze poszedł po cos do samochodu albo do piwnicy . Po jakim s czasie sprawdzam kluczyki i dokumenty są , klucze od piwnicy też . Tak sie zdenerwowałam ! dzownie do niego - nie odbiera . Za chilw pisze smsa - wróce późno . Szlag mnie trafił ! wzięłam leki uspokajajace ziołowe bo inaczej wyladowałabym w szpiatalu. Nie umiałam spac , w koncu nad ranem zasnęłam . Mąz wrócił tuz pzred 7 . Wczoraj cały sie nie odzywał , dzisiaj rano wstał do pracy i zero kontaktu. Nie wyrabiam nerwowo ale to zachowanie przekroczyło jego bezczelnosc !~ Szczerze - nie wiem co robić !

Gość gość
Myślisz , że Cie zdradza ?

Gość goścautorkaaaaa
Po sobocie niestety stwierdzam , że tak . Ale dowodów nie mam .

Gość gość
Kochana! Zachowaj spokoj,bo to jest wazne. Ale zapamietaj ze nie mozesz zlekcewazyc ani przemilczec takiego jego wybryku.To zachowanie bylo okrutne i wulgarnie chamskie. Teraz nalezy mu sie za to nauczka. Postaraj sie zeby dotkliwie poczul ze zrobil zle,bo jest zle a on moze dalej wchodzic Ci na glowe.A to jest niewskazane.Przemysl sprawe i zastanow sie jak go ukarac,tak zeby wiedzial ze to kara za to zachowanie i zeby nigdy wiecej tak Cie nie potraktowal.!!Burak.Moje propozycje- nie rob zakupow,nie sprzataj,nie pierz jego smierdzacych spodni,nie gotuj-czekaj na przeprosiny,badz obrazona.

Gość gośćautorkaaaaa
Nie wiem czy cokolwiek ma sens . Po takim zachowaniu to chyba koniec .