Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperaci i desperatki to jest straszne

Polecane posty

Gość gość

zło.

Gość gość
wiesz zależy jak definiujesz :P w dzisiejszych czasach każda osoba, która ośmieli się w ogóle marzyć o związku z drugim człowiekiem nie opartym wyłącznie o zimne roochanie bez zobowiązań to juz jest desperat :P

Gość gość
w czasach naszych dziadków oczekiwanie ZWIĄZKU i małżeństwa było normalne i naturalne :P czyli rozumiem, że cała Polska przed wojną składała się z desperatów? :P

Gość gość
coś w tym jest,że przed wojną każdy kogoś łapał i robił dzieci,tak jak każdy facet szedł do wojska,teraz nie ma takiej potrzeby,żeby każdy bawił się w rodzica nawet jak się do tego nie nadaje,nie ma wielkich fabryk,nie ma potrzeby rekrutów na wielkie wojny

Gość gość
czasy się zmieniły i te popaprane dzieci na żadne emerytury nie zarobią,ale emeryci na ich psychiatryki będą płacić,trzeba brać życie takim jakie jest,tak jak każdy facet szedł do wojska i nie było,że się boi ciemności (tak jak jeden w serialu kawaleria powietrzna) każda łapała jakiegoś faceta byleby jej nie bił,życie się zmieniło

Gość gość
Człowiek ewoluował od gatunku stadnego. Nasi kosmaci przodkowie byli stadnymi istotami i mieli potrzebę towarzystwa innych :) moi kochani wielcy - co to nie ja - zimni indywidualiści :) Przykro mi ale człowiek nie ewoluował do dzikich samotniczych dumnych wyniosłych kotów pokroju pumy :P

Gość gość
ale wiem,że człowiek potrzebuje towarzystwa nawet rodzinyi dzieci potrsebuje,ale nie ludzi,którzy go wkurwiają samą swoją obecnością

Gość gość
A może to nie chodzi o desperację tylko o fakt, że podrywają Cię (nie wiem czy piszę z mężczyzna czy kobietą) po prostu osoby, które Ci się nie podobają :) Sory Autorze/Autorko topiku nie kupuję bajeru, że męczyły by Cię zaloty kobiety/faceta, który/a Ci się po prostu PODOBA i podnieca Cię :) To po prostu kwestia że podrywa nie ten/ta który powinien :P i wqrza Cię napastliwość osoby, do której nie czujesz żadnej chemii i wiesz, że kijem przez szmatę nie tkniesz.

Gość gość
to są takie ogólne refleksje,że z desperacji nic dobrego nie będzie