Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona123

mamy na wrzesien 2016

Polecane posty

Gość gośćona123

Witam! Sa juz kobietki ktore juz wiedza ze sierpien 2016 niewypalil??? ;)

Gość gość
Niech ktoś powie że ten temat to żart...

Gość gość
Ten temat to zart! Pasuje :D

Gość gość
Serio?! W listopadzie na wrzesień!!! To już obsesja

Gość gość
Nie przesadzacie z tymi śmiesznymi tematami ? Najpierw zajdźcie a później zakładajcie takie tematy i piszcie na forum a nie od d**y strony.Jak już będziecie po pierwszym usg i lekarz założy wam kartę ciąży to wtedy piszcie ale teraz ??

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej. A potem piszą że je brzuch boli i coś uklulo w jajniku więc to na pewno ciąża!

Gość gość
Dziewczyny sie chcą pochwalić ze bedzie pozadna impreza sylwestrowa a wy sie ich czepiacie :-) A tak na poważnie to faktycznie takie tematy sa śmieszne... autorko ile masz lat?

Gość gość
Stawiam na max 20. Dziewczyna z chłopakiem się stara przytulać w dniu owulki i czeka na fasolke :-)

Gość gość
Super temat ja mam dwoje dzieciaczkow z wrzesnia, o ciazach dowiadywalam sie w styczniu. Zycze powodzonka w staraniach

Gość gość
Hahaha masakra jakaś...

Gość gość
Dowiadywalas się w styczniu. Przypominam że mamy listopad...

Gość gość
Jesli sie dowiadywalas w styczniu tzn ze mialas termin na druga polowe stycznia. Ja mam syna z 10wtzesnia i o ciazy wiedzialam na swieta

Gość AKM1504
no to chyba jestem tu pierwszą potwierdzoną (narazie tylko testem) przyszłą mamą. PIERWORÓDKĄ. Któraś z Was zaproponowała mi napisać w tym temacie bo założyłam własny szukając "pomocy". oto co napisałam w poprzednim temacie z 2 h temu. Dziewczyny! właściwie nie wiem od czego zacząć... dowiadujecie się pierwsze. godzinę temu zrobiłam test- wynik dodatni usmiech.gif płakałam godzinę ZE SZCZĘŚCIA! Boje się, że jak zrobie drugi to już tak kolorowo nie będzie bo brzuch mnie boli na okres smutas.gif ale od początku: 22 grudnia kochałam się z Narzeczonym (ślub za 8msc- cóż, trzeba przełożyć w tym wypadku) i pękła nam w środku gumka. sprawdziłam dni w kalendarzyku w telefonie, były PŁODNE. Przez 7 lat "udawało" nam się jakoś nawet z wpadkami nie zachodzić w ciąże. Teraz jest chyba inaczej, ale mnie to cieszy usmiech.gif baaardzo. coś tak czułam, że tym razem będę w ciąży bo miałam symptomy: - w sylwestra nie chciałam nawet wziąć łyka wina (po prostu mnie odpychało od niego) a niby tydzien po zapłodnieniu, - miałam zawroty głowy i biegunkę, - nawet przeszłam grypę żołądkową po świętach, - odpycha mnie od kawy, pije teraz herbatę, choć wcześniej piłam może jedną na tydzień, - jakieś krostki mi wyskoczyły na udach (zew str), - strasznie bolą mnie piersi i sutki (najbardziej wczoraj i właśnie wtedy postanowiłam, że kupię dziś test i go zrobię)... Mój Narzeczony twierdzi (po moich głupich gadkach do mojej rodziny podczas sylwestra, że nie chce wina bo nie) że sobie tą ciąże uroiłam. śmieje się co prawda. Nie wiem kiedy zrobić 2 test. do gina tak szybko nie pójdę bo mieszkam w Irlandii- tutaj się chodzi do lekarza pierwszego kontaktu, który zrobi mi taki sam test jak i ja przed chwilą....a dopiero w 2 trymestrze będę mogła iść do gina, ciekawe czy usg dostanę w komplecie bo to tu rzadko robią. Mam nieregularne cykle, raz 29 dni, raz 33, innym razem 35. Okres trwa 5-8 dni także kolorowo. Przepraszam, że tu piszę do Was. Ale Narzeczony dowie się dopiero jak wróci z pracy, a rodzinie chcę powiedzieć dopiero potem jak będę bardziej pewna chociażby po wizycie u lekarza bądź po drugim teście. test juz po minucie pokazał to co powinien w przypadku ciąży usmiech.gif Dziewczyny, czy Wy miałyście podobne objawy, czy takie kucie jak na okres jest normalne? Czy jak wynik wyszedł pozytywny to już na bank ciąża? Czy kolejny może wyjść negatywny? Dodam, że 3 msc temu zaczęłam brać tabletki ziołowe (na uregulowanie cyklu) podobno po których łatwiej zajść... Sory za głupie pytania ale jestem pierwszy raz najprawdopodobniej w ciąży choć tych testów już sie trochę zrobiło jezyk.gif pozdrawiam noworocznie, czekam na odpowiedz Do tego podwyższona temp byla i ciągle chodze do łazienki :) Jest jakaś jeszcze szczęśliwa mama wrześniowa?

Gość gość
Gratuluję :) Jesli masz mocną krechę, to bez obaw - drugi tez pokaże. Bo w takiej sytuacji test się pomylić nie mógł. objawy książkowe ciążowe masz. Czy możesz mi napisać jak nazywają się te tabletki co brałaś? i gdzie je dostać? Mieszkam w Anglii, więc chyba też je dostanę?

Gość Mcpozioma
Hej :-) My tez mamy termin na wrzesien ( drugie dziecko, pierwsze a raczej pierwsza ma juz 6 lat i jest z sierpnia ) jestem w 8 tygodniu ciazy Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy.