Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki termos do wody na mm?

Polecane posty

Gość gość

Musialam dość nagle przejść z piersi na mm i trochę jestem w tym wszystkim zagubiona. Jak zabrać ciepłą wodę ze sobą? Macie do polecenia jakieś małe termoski?

Gość gość
Ja mam zwykly metalowy. Dbam zeby byl wYparzony i czysty ale jest zwykly.

Gość gość
Ja serdecznie polecam termos tommee tippee. Bardzo długo trzyma temperaturę i ma bardzo fajną zakretke, która służy jednocześnie do podgrzewania mleka i pasuje do każdego rodzaju butelki. Ten termos jest według mnie jedna z niezbędnych rzeczy młodej mamy :-) uwielbiam go i choć moje dzieci już nie piją mm to termos dalej nam służy podczas wyjazdów :-)

Gość gość
Ale to termos nie na mleko tylko na wode tak?

Gość gość
Tak na wodę :-) ma taką wielką zakretke białą co wygląda jak wielki kubek do którego możesz wlać gorącą wodę z termosu i wsadzić do niej butelkę, żeby mleko się podgrzalo. Możesz mieć przygotowana zimna wodę w butelce i dolać gorącej z termosu tak aby woda była ciepła i dodajesz mm. Są różne sposoby. Możesz np także podgrzać herbatkę w butelce, wystarczy wlać pół tej zakretki wody z termosu i wsadzić butelkę do niej, poczekać parę chwil i herbatka ciepła. Ta zakretke jest bardzo wysoka wiec bez problemu zmieści każdą niemowlęca butelkę. Nikogo nie musisz pytać o wodę czy kubek itp. Bardzo poręczna rzecz :-)

Gość gość
No mnie jeszcze czeka kilka miesiecy butelkowego karmienia wiec chyba sprawdze ten termosik. Z tymze ja mam wszystko NUKa. Mam nadzieje ze beda pasowaly te buteleczki do termosu tej firmy.

Gość gość
Aaa i drogi byl?

Gość gość
Nie ma znaczenia jakiej firmy są butelki :-) ja miałam butelki tommee tippee, dr brown i avent. Wszystkie pasowały do tego termosu :-) polecam i pozdrawiam :-)

Gość gość
W sumie do najtańszych nie należy bo kosztuje ok 70zl, ale na prawdę warty swojej ceny. Nazywa się to podgrzewacz podróżny closer to nature.

Gość gość
Tak juz sprawdzilam w necie. Dzieki wielkie i pozdrawiam :-)