Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Endermologia czy warto

Polecane posty

Gość Truskawqaaa
Jeśli szukacie takiego zabiegu w trójmieście to polecam klinikę dr Michajłowskiego (klinika Cosmetologica) super miejsce z podejściem do pacjenta na poziomie, zabiegi skuteczne i ceny przystępne :) czego chcieć wiecej?

Gość gść 24
Może to was zainteresuje natknęłam się na interesującą wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Można przeszukiwać po różnych miast. Nic trudnego. Wystarczy wybrać nazwę miasta: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wybrać salon z oferujący zabiegi depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość Juka1984
Warto warto. Ale bez sensu robić ten zabieg, jeśli się nie prowadzi aktywnego trybu życia - takie jest moje zdanie, bo to tylko wyrzucenie pieniędzy w błotko - ja 5 lat temu podjęłam decyzję o zmianie. Schudłam 20 kg, wyleczyłam się z depresji i nadwagi.. polecam tez klinikę Cosmetologica - rozprawiłam się tam z resztkami cellulitu - raz a dobrze. I na zawsze ;)

Gość gość
a mają tam może jakieś promocje i zniżki? Szukam czegoś korzystnego cenowo i skutecznego. Jestem z Gdańska.

Gość Manuela23
Warto warto warto! Ja jestem po 10 zabiegu i na tym koniec. O efektach nie będę nawet pisać, bo to trzeba poczuć na własnej skórze! To wygładzenie i usunięcie w końcu uporczywego tłuszczu naprawdę sprawia, że na mojej twarzy w końcu pojawia się uśmiech. Nie będę tu się rozdrabniała o moich stanach psychicznych przez lata spowodowane nadmierną tuszą, ale teraz w końcu czuję , że jestem na właściwej drodze! Wszystko dzięki dr Michajłowskiemu i jego klinice Cosmetologica. Dziękuję i z całego serca polecam!!!

Gość gość
No ja tam dziś dzwoniłam i okazało się ze konsultacje są darmowe :) przeoczyłam to, dlatego jestem bardzo mile zaskoczona.

Gość bachabasa
Ooo dobrze wiedzieć, bo mam dylemat jaki zabieg wybrać. Klinikę już wybrałam - ta koło GUM-edu w Gdańsku, klinika dr Michajłowskiego , poleciły mi ją znajome w pracy./ ale który zabieg to pewnie dowiem się na konsultacjach :))) super, że są darmowe.

Gość Kamila

Ja po wykonaniu zabiegu endermologi jestem bardzo zadwolona. Zabieg pomógł mi w pozbyciu się cellulitu. Bardzo ładnie mi tez wymodelował ciało i odmłodził. Mog ejak najbardziej polecić bo sama sprawdziła. Wykonałm go ID Kosmetyka w Tychach ul. Batorego 5

Gość Alka23

ja z endermologii jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim dlatego, że jest to bardzo przyjemny zabieg i do tego jeszcze potrafi w błyskawicznym tempie niwelować cellulit. Polecam! Sama na zabiegi endermologii alliance chodziłam do Laser Delux do Lublina. Dla zainteresowanych podrzucam kontakt https://www.laserdelux.pl/lublin/endermologia-modelowanie