Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1906

Samotność pisana gorzkimi lzami

Polecane posty

Gość gość1906

Nie ma w życiu niczego bardziej żałosne niż brzydki romantyk żyjący tylko marzeniem o byciu kochanym i akceptowanym przez ta jedna jedyna istotke.. Nie ma w życiu niczego bardziej smutnego gdy to marzenie brzydalka okupione są gorzkimi lzami.. Nie ma nic bardziej oczywistego niż moment, gdy ten brzydalek uświadamia sobie ze to marzenie nigdy sue nie zisci

Gość gość
Tu dużo podobnych do ciebie pań i panów również

Gość gość1906
To skrót mojej historii.. Wierzyłem ze każdy,bez względu na wygląd zasluguje na szczęście i miłość.. Ze pewnego dnia ktoś doceni wrażliwego,dobrego chłopaka o ponadprzeciętnym wzroście i niewiele niższej inteligencji. Ze jakąś piękna wnętrzem dziewczyna, być może niedoceniana przez chłopców za swój charakter zaakceptuje brak urody takiego delikwenta w zamian za jego wierna i szczera miłość,że razem pójdą przez życie, dłoń w dlon,naprzeciw szydercom, którym w głowie się nie mieści,że ktoś brzydki tez pragnie uczuć.. Dziś pozostał tylko żal,łzy i świadomość że choć mam dopiero 25l, nawet przez 1dzien nie poczułem jak to jest, gdy ktoś Cię przytula i mówi-kocham Cie-patrząc w Twe oczy.. Ktoś powie-miłość to nie wszystko, znajdź pasje, zapomnisz.. Nie . Dla mnie życie nie kochając jest jak pałaca się świecą..nikt nie wie po co się świeci,ale wie,że kiedyś zgaśnie. Ktoś,kto nawet od rodziców od dziecka słyszał ze jest śmieciem który nie powinien był się rodzić-ojciec alkoholik uwielbiał tego typu słowa kierować do mnie#,ktoś kto tak bardzo chciałby być kochanym,być najważniejszym na świecie dla tej jednej osoby.. Musi żyć bez marzenia które trzymało go przy życiu.. I brnac przez życie pełne pogardliwych komentarzy pięknej części społeczeństwa. Brnac z tak potworna pustka w sercu i gorzka łza w oku wylewana w samotności.. Oddalbym diablu dusze za normalna twarz,za miesiąc życia jakie większość z was ma na codzień, mieć tą jedną jedyną kruszynke,dla której można zmieniać świat Poczuć jakie to uczucie być szczęśliwym..

Gość gość1906
Myślisz, że któryś z tych panów przytuli do włochatej piersi nieszczęśliwego romantyka? :classic_cool:

Gość autormłody59
Mam tak samo jak Ty :).

Gość gość
w*********j ze spamem.

Gość gość1906
Jeśli ktoś czuje tj ja zapraszam na rozmowę mój mail Sebkas@onet.eu@Onet.eu

Gość gość
Są takie osoby na pewno. Powodzenia. Jestem starsza od Ciebie, ale z pewnością znajdziesz jakąś dziewczynę - ale dam Ci prostą radę - po prostu daj szansę sobie i postaraj się o nią. Taka jest rola mężczyzn. Zrób jasny krok w jej kierunku. Widzisz gdybym nie wiedziała, że masz 25 lat i na imię Sebastian - i jednocześnie nie miała jeszcze w pamięci innych - leciwych i samotnych już romantyków - może z chęcią bym popisała. PS Niektórzy mężczyźni z Podkarpacia są b. pociągający. ;) Mam korzenie stamtąd i zwracam uwagę na ludzi, którzy pochodzą z okolic - okazuje się po fakcie. Więc nie zawiedź oczekiwań - i gdy trafi się pasująca Ci dziewczyna - RÓB KROKI W JEJ KIERUNKU.

Gość gość
Twoim najwiekszym wyzwaniem bedzie udowodnienie, ze nie jestes hipokryta...i ze jestes w stanie zaakceptowac niebyt atrakcyjna partnerke. Czy moze jestes z tych, ktorym sie marzy modelka? Powiem tak, ze odrzucenie czesto nie wynika z wygladu. Facet nawet z beznajdziejnym wygladem po blizszym poznaniu moze przyciagnac intelektem i poczuciem chumoru. Raczej chodzi i mentalnosc. Niestety, ale znam mnostwo przypadkow -nieatrakcyjni faceci niestety maja czesto zryte berety. Kompleksy powoduja, ze nie wierza, ze kobieta moze ich pokochac i byc wierna, sa chorobliwie zadrosni o kobiete, w sytuacji, gdy sami sa niewiewierni, maja obsesje na punkcie wygladu kobiet - poleca na kazda ladna, ktora sie nimi zainteresuje, czesto laza po burdelach, marza im sie atrakcyjne partnerki, modelki wrecz. Po prostu z jednej strony samokrytyka wygladu, a zdrugiej strony zero samokrytyki moralnej. Nie sa po prostu dobrym materialem na partnera, bo maja skrzywiona psychike przez swoja postrzegana brzydote i poczucie nieaktrakcyjnosci. Dodam, ze zbyt atrakcyjni faceci, tez na swoj sposob maja zryte banie, tylko w zupelnie inna strone. Juz dawno udowodniono, ze ludzie na ogol jednak szukaja u partnera przecietnego wygladu, bo taki zwiazek ma duze szanse na powodzenie - skrajnosc w zadna strone nie jest dobra....

Gość gość84
...wszystko ok, ale czemu albo nieatrakcyjna albo modelka? Nie musi wcale brać nieatrakcyjnej (dla niego) kobiety, ale to wcale nie implikuje, że będzie czekał tylko i wyłącznie na modelkę. Trafić się przecież może kobieta atrakcyjna dla niego, która wcale nie będzie postrzegana jako "modelka", tylko przeciętna dziewczyna.

Gość gość
Podobno umarles desperacie? Wyludzaczu kasy