Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka198922

okres i temperatura

Polecane posty

Witam ! z mężem bardzo staramy się o dziecko, ostatnią @ miałam 23.10.2015 cykl od 28-29 dni, od 2,11,2015 -11.11.2015 miałam dni płodne w poniedziałek tb.16.11.2015 miałam wykonane badanie bthcg z krwi lecz wynik wyszedł negatywny, lekarz stwierdził że owulacja mogła się opóźnić z powodu przeziębienia, dziś mierzyłam temperature w pochwie wynosiła 37,4 a @ mam dostać 21.11.2015i dostałam wiec moje pytanie brzmi czy to normalne ze mam temperature podczas okresu 38? i wgl pierwszy dzień miałam bardzo obfite krwawienie ze skrzepami i bólami brzucha a na drugi dzień już prawie wcale ...;/ dzis 3 dzień a wgl nie widać ze mam okres co jakis czas mam małą plamke na wkładce i nic... ;/ czy to normalne..? temperatura dzis 37,3...

Gość ganjah
Też mam podobną sytuację, tyle że nie staram się o dzieciaczka. Tydzień temu miałam okres dość krótki i mało obfity. Po dwóch dniach plamienie. Tempreratura w okolicach 37st. , w pochwie 37.6. Poza tym objawy typowe dla ciąży. Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny. Nie wiem co mam myśleć, ale czuję, że to właśnie to...

ja w pierwszy dzien miesiączki miałam skok i miałam 38,1 ...;/ dzis na 3 dzień miesiączki mam 37,3 ... tez niewiem co myśleć test robiłam 20.11 dzień przed @ i wyszedł negatywny ale temperatura nie spada... a okres pierwszy dzień wyglądał na normalny a drugi i trzeci baaardzo bardzo skąpy...;/