Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uwazacie? ciaza?

Polecane posty

Gość gość
stop obrażaniu. smutne.

Gość gość
Masakra. Zachowujesz sie jakbys liczyla na ta ciaze, a nie sie jej panicznie bala. Ja podejrzewajac ciaze ktorej sie balam zrobilam 2 testy w cyklu w ktorymbylo podejrzenie wpadki i juz. Pokazaly negatyw wiec ciazy niet. Okres pojawil sie ciut pozniej co juz bylo totalnym dowodem i czesc. A ty robisz zamet mimo 4 normalnych miesiaczek. No ludzie. To po roku tez bedziesz ciaze utajona sobie wmawiac? W cyklu w ktorym naprawde zaszlam, test byl wiarygodny juz w dniu spodziewanego okresu. 2 Dni wczesniej mialam plamienie implantacyjne, objawow zero ale ze cos jej na rzeczy zorientowalam sie po plamieniu.

Gość gośćAnusia
Kendra - dziś kończę 23,5 roku :-). Pozdrawiam :-).

Gość gość
23,5 roku?!ja mam mówić mam 28,8?!Tak to liczą dzieci. I takie też jest twoje zachowanie. Naucz się dobrze określać owulacje, bo widać że nie masz o tym zielonego pojęcia a potem może pomysl o dziecku.

Gość gość
wyraźnie brakuje ci magnezu

Pytam bo zaskakuje mnie Twoja niewiedza co do kobiecej fizjonomii. Wystraszylas sie ciazy po czterech okresach z powodu mdlosci. Postaraj sie podchodzic do takich spraw bardziej racjonalnie. Zyczę powodzenia na przyszłość.

Gość gość
nadal nie mam miesiączki... zrobiłam kilka testów. dwa negatywne, jeden pozytywny chyba...bo była taka bladziutka kreska. ale dziś jak robiłam rano test, to był negatywny:( więc chyba sprawa jasna. jego czułość to 25. jeszcze gdzies tam sie ludze ze moze jestem w ciazy ale np mam mniej gonadotropiny niz 25. ech.