Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dekoracje Bożonarodzeniowe

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie gdzie kupię w miare tanie i oryginalne dekoracje świąteczne? Złote łańcuchy już mi się trochę przejadły. Tradycyjnie na drzwi zrobię wieniec z poisencji która jest tak piękna i no świąt do mnie nie ma bez niej . Szukam ciekawych ozdób, jak widziałyście w jakiś sieciówkach/ marketach piszcie , każda informacja jest na wagę złota

Mogę odsprzedać Ci cały karton ciekawych stroików, bombek itp. w symbolicznych cenach. Został po likwidacji sklepu. Np. są tam bombki pokryte płótnem albo pluszem.

Gość gość
na yt jest mnostwo dekoracj ktore mozna wykonac latwo i szybko w domu, polecam angielskie filmiki, cudowne zeczy wymyslaja

Srebrne dzwoneczki są rewelacyjnym elementem dekoracyjnym, które z całą pewnością ożywią i wprowadzą do naszego domu ciepły i przytulny klimat. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
najlepiej to kup po prostu kilka gwiazd betlejemskich :) nie dość że one same z siebie są cudownymi dekoracjami świątecznymi to można z nich jeszcze zrobić mnóstwo różnych ozdób :)

Gość Karminahol
Zdecydowanie dołączam się do pomysłu z poinsecją- najprościej a do tego ładnie- wystarczy nawet postawić je po prostu na parapecie w doniczce ;)