Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama będzie miała jutro zabieg usunięcia macicy

Polecane posty

Gość gość

czy po tym zabiegu mogą być jakieś komplikacje u niej? Operacja czysto dla profilaktyki, ale martwię się czy wszystko pójdzie ok.

Gość gość
Teraz biedna będzie się męczyć z pół roku zanim dojdzie do siebie. Najgorsze jest to, że na tygodniu nie ma mnie w domu, a ona zechce coś robić w domu, a pomoc ojca może tylko przysporzyć kłopotów. Na weekendach będę wszystko za nią robił, ale co na tygodniu? Nie chcę, aby miała jakieś powikłania przez to.

Gość gość
Modl sie za nią. To jej pomoże w trakcie operacji i po.

Gość gość
Nie sądzę że w tym przypadku ale często pochopnie decyduje się na okaleczanie kobiet!!!! Ja miałam mieć usunięcie macicy z jajnikami przez Endomertioze i 7 cm mięśniaka .Dzięki długiemu leczeniu u O.Bonifratów zmiejszył się mieśniak i dolegliwości zikają.Czesto prosty sposób maszych babć jest najlepszy. Na krwotoczne miesiączki krwawnik lecz z umiarem i inne zioła trwa długo lecz bez ryzykownych operacji.Nawet można wspomagać organizm przed rakiem ziołami itp... Do tego że nie doszło do zabiegu zawdzięczam mążowi. Zawsze przy każdym badaniu pochwy i poród ach uczestniczy i spytał o nie operacyjne leczenie. Ginekolog spojżał i powiedział że w zasadzie moźemy spróbować. Do tego mamy Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta. Gdy wyprasza lekarz to narusza prawo i ubezwlasonowolnia pacjenta za niego decydując jest to karalne.