Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalem fantastyczna kobiete

Polecane posty

Gość gośćkier
Człowieku małej wiary :p

Gość gość
Czy ktoś jeszcze poznał ?

Gość gość
Kogo?

Gość gość
08.17 kokos kopę lat:P:D:D:D

Gość gość
O kusza, mnie nie wymieniłaś :(

Gość gość
Trzeba poprostu troche porozmawiac normalnie . A nie zastanawiac sie nad wyzszoscia blki nad motylkiem lub inne tego typu durne tematy dla 15 latkow

Gość gość
I nie zaczynać od zakładania tematów "Pindol mi stanął, która chętna" tylko poczytać co piszą i spróbować wkręcić się do rozmowy

Gość gość
Poznałem tu raz jedną która potem przez dość długi czas wydawała mi się fantastyczną kobietą, ale na koniec wyszło że to zakłamana hipokrytka jest :O

Gość gość
Poznałam kogoś.Napisałam na majla=miał w stopce.Wymiana informacji.Szybkie spotkanie na Białołęce.To była środa.Seks w samochodzie marki hmm...:D.Kazał ssać sobie palca u nóg.Adam[ usta]

Gość gość
Ja też tu poznałem fajną kobietę . Było fajnie ,niezwykle ,poruszaliśmy tematy naprawdę bardzo intymne. Był tez wirtual i ogólnie aprobata obustronna. Tak mi się wydawało przynajmniej. Niestety Pani od początku nie chciała za wiele zdradzić swojej prywatności mimo że o mnie dużo wiedziała. Rozumiem poniekąd tą wstrzemięźliwość z racji niebezpieczeństwa czyhającego w sieci ale mogła mi zaufać. Zapewniała mnie nie raz że nie szuka partnera życiowego a więc sprawa była jasna. Niestety chyba jednak szukała. Ja dałem do zrozumienia podświadomie że nie jestem zainteresowanym takim układem i czar prysnął. Teraz mam żal troszkę do siebie że za bardzo się otworzyłem . Ale będę na przyszłość troszkę bardziej ostrożny.

Gość muszka śmierdziuszka
Kusza, to tak jak ja miałam, ale teraz to większość jest mi obojętna, kilku współczuję, a resztę lubię. Nie rozumiem, dlaczego kilka miesięcy po tym jak zaczęłam tu pisać, zostalyśmy hejtowane. Naprawdę jest tak, że przyciągnęła nas tu Bacówka i jesteśmy od 1,5 roku. Choć ostatnio dochodzę do wniosku, że to za długo.

Gość gość
a gdzie?

Gość gość
Statystycznie to pewnie można tu spotakć takie same kobiety jak wszędzie, może trochę mniej cnotliwe :D

Gość gość
I o to chodzi zeby byly mniej cnotliwe!!!!!!!

Gość gość
Ale i tak bardzo nieufne, miałem okazję się spotkać ale to była mężatka w trakcie rozwodu, nie chciałem się w to mieszać.

Gość gość
Wy niebiescy bajerujecie, a ja szukam konkretnej na real.

Gość gość
Ale po co masz sie mieszac. Wystarczy ze bedzie dobra w luzku i spotkanie tylko na sex

Gość gość
Bo trochę się poznaliśmy, nie było w tym jakiegoś uczucia czy coś ale Ją lubiłem. Mieliśmy się spotkać towarzysko ale ja i tak planowałem seks, Ona niby nie ale i tak miała ochotę. Nie wiem, pomyślałem że to nie będzie spoko skoro ciągnie się za nią ten rozwód, taki głos rozsądku bo co podpowiadał testosteron to wiadomo.

Gość gość
Jak bedziesz sluchal rozsadku tonse nie p*****asz. Mezatki sa najlepsze . Podczas sexu z obcym wyzwalaja z siebie poklady wyuzdania. Robia takie rzeczy ktorych z mezem by nigdy nie zrobily. A wracaja do domu i sa skromnymi kobietami.

Gość gość
Mówisz to z doświadczenia czy sobie fantazjujesz?

Gość gość
wczoraj

Gość gość
Kobieta rozwódka to kobieta poraniona, to nie jest bezpieczne mieszać się w takie coś

Gość gość
A wracaja do domu i sa skromnymi kobietami. ???? qwami nie kobietami ! nie nazywaj takich szmat kobietami!

Gość gość
.23 burak :O Tępy burak :D

Gość saperstein25
Dzień dobry

Gość gośćzmarsa
Do 11:31. Popieram twe zdanie. Z drugiej strony moze takich mezoow maja. Niech by tylko taki ciul mojej tknął. To bym go na pal nabił i pasy darł z niego!