Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest bardziej tandetne: kobieta z małymi cyckami chodzaca bez stanika, czy

Polecane posty

Gość CzwarteImperium
gość dziś Ja jestem płaska i tez chodze bez, ewentualnie zwykly, miekki ubieram (sterczace suty nie zawsze sa fajne jezyk.gif ). Ch*j mnie obchodzi zdanie innych ludzi Lubie siebie, w lustro patrze z przyjemnością wiec nie musze nikogo udawac i nic sobie wypychac. Kazdy zyje jak mu sie podoba Już Cię lubię. :D

Gość acordeon
- Kazdy zyje jak mu sie podoba- właśnie trafione w samo sedno:)

Gość gośćyesofcourse
Ja mam spore piersi 75 F ,na szczęście nic mi nie wisi, ale nigdy bym nie wyszła z domu bez stanika. I tak pierwsze na co się gapia faceci to mój biust, nawet gdy nie mam dekoltu. Bez stanika to chyba się spaliła ze wstydu

Gość gość
Ja też mam dość małe piersi (65C, czasem D ale przy moim obwodzie jest to mały rozmiar) i jakoś nie wyobrażam sobie chodzić bez stanika poza domem. Jednak wiem też, że wypchany nie wiadomo jak stanik, po prostu jest głupim pomysłem. Oczywiście można sobie kupić push-up ale bez przesady. Niech dziewczyny zostaną przy zwykłym układającym ładnie, dobrze dobranym biustonoszu.

Gość gość
założycielka tematu ja mam właśnie 65D, czyli prawie że taki sam co ona (ma 70B) i uważam że takie piersi są jak najbardziej w porządku, nie rozumiem czemu więc zakłada takie ekstremalne push upy

Wsyzstko zalezy od stanika. Biustonosz London 2516 to bardzo zmysłowy rodzaj bielizny w kolorze ecru z piękną i ponętną koronką. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Musicie zapoznać się z ofertą.