Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćasia

Nie ma dnia bez kłótni. . Małżeństwo idealne...

Polecane posty

Gość gość
Niestety na wsi. On twierdzi że nie lubi ale to jego nałóg. Na prawdę nie wiem już jak mam się zachowywać. :(

Gość gośćasia
Na wsi ale nie mamy żadnego gospodarstwa.

Gość gość
Co teraz? Postaw faceta do pionu i tyle. Nie odgrażaj nie rzucaj słów na wiatr powiedz żeby wreszcie dojrzał do roli ojca i męża. Wóz albo przewóz. Jak zostawia za sobą syf, włóż ręce do kieszeni żeby cię nie świerzbiły do sprzątania. Jak możesz, sama rób syf. Zostawiaj brudne pieluchy gdzie popadnie i udawaj zdziwioną że mu to przeszkadza. Nie bądź złośliwa, po prostu zachowujj się podobnie jak on a po paru dniach w smrodzie wytłumacz że on robi podobnie. Czasami takiemu typowi trzeba coś "pod nos podetkać" żeby załapał w czym rzecz.

Gość gośćasia
Juz nie wspomnę o seksie.. Cały dzień mijamy się, żadnego miłego słowa, musze wymuszac żeby mi w czymś pomógł a wieczorem strasznie chce się kochać. Nie potrafię "rozbudzić się" jak jestem na niego zła. Po prostu nie chce się kochać. On się wkurza i mówi że już mnie nie pociąga. No bo w sumie to prawda. No i tak w kółko...

Gość gośćasia
Haha tylko ze jemu nie przeszkadza jak jest brudno! Prędzej mnie szlag trafi.

Gość gość
Ja mojego zostawiłam z dzieckiem 6godzin bo poszłam na spotkanie z koleżanką :-) byś musiała widzieć jaki był wściekły jak przyszlam ,ale co pomogło,przestał mi dokuczac i zaczął mnie rozumieć...,ale facet to duże dziecko ,porozmawiaj z nim o tym jak było kiedyś i jak ma być teraz by dziecko rosło z dobrym ojcem ,bo jak tak dalej będzie dziecko straci rodziców,spytaj się go czy wyobraża sobie życie bez was ? I jak będzie po rozwodzie,może dotrze do niego ze może was stracić.postraszy go troszkę ,może się przestraszyć . Mi mąż dokucza nadal,nie licz na dużą zmianę :-(

Gość gość
ja mysle,ze te wasze drogi sie rozejda,bo wybacz,ale czym skorupka za mlodu nasiaknie,tym na starosc...Masz 2wyjscia,albo dac ultimatum,albo sie wkurzac i sprzatac,gderac,a co za tym idzie,obrzydnie ci calkiem.Wpasowal sie doskonale w role biednego,zmeczonego mezusia.To jest len,brudas i egoista,sorry za dosadnosc.To,ze pracuje,nie oznacza,ze nic go juz nie musi interesowac w domu?Jest ojcem tak samo,wiec powinien zrekompensowac ten czas,kiedy go nie ma z dzieckiem i ci pomoc,albo chociaz pomoc w obowiazkach domowych.Milego slowa nie uraczysz,wiec przemysl,bo milosc miloscia,ale ciagle klotnie,zabija najpiekniejsze uczucie i patrzec tylko,jak sobie poszuka zastepczynie,na wiecznie gderajaca zone.Niestety,taki typ tak ma.

Gość gość
Może faktycznie z nim porozmawiam spokojnie. . Albo napisze list! Może więcej do niego dotrze.. Dziś mam plan nie odzywać się zbyt wiele. . Jeszcze nie wstał.

Gość gośćasia
Nie odzywamy się do siebie od rana. Nawet potrafił sam sobie obiad odgrzac. Ahh

Gość gośćasia
Dalej się nie odzywamy. Nawet nie przebywamy w tych samych pomieszczeniach. :o smutne to.

Gość gość
ma facet trochę spokoju