Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choć raz bądz szczery.

Polecane posty

Gość gość

Wiem że mną gardzisz bo: Nie mam prawajazdy Nie jestem bogata Nie jestem reprezentatywna Nie mam układów Nie mam stanowiska Nie mam studiów a jedynie maturę. Ale Cię kochałam i kocham nadal Za osobowosc Nie za wygląd jedynie Nie za stanowisko Nie za układy Ale za serce. Nigdy nie zrozumiesz jak bardzo. Tęsknię Myślę Martwię się I jak marzyłam o tym by być Twoją na zawsze Ale Ty: Wstydzisz się mnie Liczysz się ze zdaniem wszystkich innych wkoło a nigdy ze mną. Nigdy Cię nie zapomnę..i tego co zrobiłeś..ale teraz..już nie mam siły.Wybacz.

Gość gość
Zrozum jak mi z tym wszystkim trudno.

Gość gośćszarik
sik!

Gość gość
No nie jest tak jak mowisz.Wlasnie pokochalem cie za to jaka jestes.Za to jak dobrze sie rozumielismy I dogadywalismy.Za to ze naprawde czulem ze stoisz za mna.Z nikim nie rozmawiam na twoj temat.Jezeli jestes nia powinnas wiedziec ze ma teraz duze klopoty.Tez tesknie.Widzialem cie ostatnio jak szlas I wydawalas sie byc szczesliwa rozmawiajac z kims przez telefon.Takze nie chce ci mieszac.Marze o tym ze w koncu kiedys bedziemy razem...

Gość gość
Zawsze stałam za Tobą.Nigdy złego słowa o Tobie..nigdy.Kto ma kłopoty?ja czy Ty?Szczęśliwa..tylko w Twoim towarzystwie byłam..no i jeszcze może wtedy kiedy urodziłam..jedno potem drugie i wtedy kiedy zdałam maturę.Jednak ostatnim razem nie pamiętam kiedy byłam tak na prawdę szczęsliwa..pewnie wtedy gdy patrzyłeś mi w oczy tak głęboki..i rozumiałeś mnie bez słów.Może modelką nie jestem..ale mogę się zmienić.Nie mam pojęcia gdzie mnie widziałeś.

Gość gośćszarik
perfidia etatowych zjebow...

Gość gość
Cd.Ty mieszać?zwariowałeś?o niczym innym nie marzę jak Tylko być z Tobą..choćby w koleżenskim kontakcie.Tyle mi wystarczy by żyć.Nie chcę i nie mogę naciskać.Może jednak kiedyś nam się uda być razem na dobre i złe.Nie masz pojęcia jak cierpię..z czym się borykam.Jestem nieszczęśliwa od wielu ..wielu lat.Znacznie dłużej niż znam Ciebie.Dziękuję Ci że. rozpromieniałeś moje dni...i nie tylko moje.

Gość gość
Przez telefon rozmawiam z dziećmi.To chyba normalne no nie?Z nikim innym nie gadam..no może jeszcze sporadycznie z mamą ale ona woli stać po jego stronie czym bardzo mnie rani.Mama mnie nie rozumie.Nikt mnie niw rozumie.Czuję że się izolujeszMoże się zakochałeś znowu a może i nie.W sumie to Twoje życie i masz do tego prawo..Nie mam prawa się wtrącać..Posyłam Ci zawsze ciepłe myśli..i pamiętaj ja zawsze jestem murem za Tobą bo poznałam Twoje wnętrze.Jesteś jedyną osobą której kiedykolwiek ufałam i kochałam tak prawdziwie jak nigdy i nikogo jeszcze..Dobranoc.

Gość gość
Ps.proszę napisz czyje te problemy.?Potrzebujesz pomocy?.Niestety od 2 tyg.mam zablokowany telefon...mogę jedynie odbierać.Myślę o Tobie.

Gość gość
Wybacz że wylewam tutaj swoje myśli..że się rozpisuję i zbaczam z tematu.Coś chyba dziś we mnie pękło.To miłe co napisałeś.Też oczywiscie marzę o tym że kiedyś bedziemy razem .Moje uczucia są niezmienne.Śpię.

Gość gość
Ja mam klopoty.Nikt mi nie moze pomoc.Chociaz jakbym mial kontakt z toba to byloby latwiej napewno.Uwielbialem ten stan patrzenia ci gleboko w oczy I rozumienia sie bez slow.Uwielbialem to ufzucie jak gleboko poatrzylas mi w oczy prosto do serca.Jedno mnie tylko zastanawia.Mowisz ze gadasz z dziecmi przez telefon.To ile tych dzieci jest? Twoje? A moze jakies inne dzieci.l? Ile maja lat???

Gość gośćszarik
102...etatowy zj***e

Gość gość
Moje a czyje?dwojka.Dobrze wiesz ile mają lat.Rozmawiam z nimi w drodze do domu.

Gość gość
..i bardzo chciała bym Ci pomóc.Współczuję.Uwielbiałam kiedy patrzyłeś mi w oczy tak właśnie aż do serca Szukałam Twojej dłoni..rejstrowałam w głowie Twój melodyjny głos.Chłonęłam tą całą dobrą energię płynącą od Ciebie.Teraz czasem się do kogoś uśmiechnę ale jest to zupełnie inny uśmiech,taki prawie wymuszony.Chcę miec z Tobą kontakt.

Gość gość
To jednak nie ja :( ona ma jedno dziecko.Jeszcze nie mowi.Ehhh :(((

Gość gośćszarik
perfidia etatowch zjebow...

Gość gość
Szkoda.:-(