Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamiCami

Czego MĘŻCZYŹNI (nie forumowi psychole) szukają w KOBIETACH na partnerkę ?

Polecane posty

Gość gonić króliczka
Rozsądku, odpowiedzialności.

Gość CamiCami
CamiCami dziś - nie podszywaj się pode mnie ok ? gość dziś - czlowieku to że zadaje pytanie do mezczyzn nie znaczy ze nie wejda tutaj psychopaci, chamy czy inny element obu płci. wystarczy spojrzeć na użytkownika Defekt Społeczny ...wybacz ale ja z takim wymieniać poglądów nie zamierzam.

Gość gość
Nie wiem czy to dobry pomysł, by faceci wpisywali czego szukają w kobietach, bo zaraz zbiegną się frustratki i zaczną się ich czepiać, że jakim prawem mają w ogóle jakieś wymagania ;) Już były takie tematy i laski pełne kompleksów nie wytrzymały. A co do meritum, wpiszę szczerze bo o to chyba chodzi: kobieta powinna być urodziwa, zgrabna, mieć "czym oddychać", a to wszystko po to, by być pociągająca dla swojego faceta i i seksowna. Bo to jest bardzo ważne i nie ma co opowiadać głupot, że "liczy się przede wszystkim wnętrze". Oczywiście fajnie wyglądająca dziewczyna, ale głupia jak but, nie będzie fajną partnerką. Podsumowując: ładna i mądra, pod tym pewnie podpisze się każdy facet. Do tego dobra w łóżku i przyjaciel na co dzień.

Gość gość
takich jest może z 1% na całym świecie :(

Gość gość
W łóżku szmata w życiu dama. Takiej szukam

Gość gość
szukam wariatki moje gg 56937886

Gość dupniety_na_umysle
Jestem forumowym psycholem więc się nie wypowiem a mam kilka pomysłów.

Gość gość
Ja psycholem nie jestem i chciałbym taką , która mnie będzie kochała i będzie mi się podobać. No może jeszcze, żeby zbliżona intelektualnie była :)

Gość gość
gość dziś Masz za wysokie wymagania

Gość gość facet
Potwierdzam słowa gość z godz 11:11 wygląd tak samo jest istotny jak wnętrze partnerki. Niestety jest bardzo ciężko znaleźć taką partnerkę ,to nie jest taka prosta sprawa. Wiem o tym bo znalazłem sobie fajną żonę, ale to trochę po trwało. W moim przypadku słowa okazały się prorocze : "Możesz wybierać tylko, że już nie ma w czym wybierać "