Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPrzyjaciolkaPrzyjaciolki

13cm w zwodzie.Laska mowi ze ja boli jak sie kocha z facetem,ze niby duzy,..

Polecane posty

..,ze niby jej dogadza,ze ma orgazmy. Palcowka tez ja boli bo niby czemu? Moze ma plytka ci/pke? Mozliwe to jest gdy wszedzie sie czyta,ze tylko te duze palki robia cuda i ze kobiety z malymi to nie chca sie kochac?

Gość gość
Zjadło mi posta Powtarzam Kobieta ma orgazm w głowie a nie w spodniach partnera. Jak jej zależy to wystarczy 12 cm

Gość gość
"Jak jej zależy " jasne....co za debil z cb

Gość gość
Jasne. Mozesz miec i 30 i zrobic z nie j śmiglo a jak sie ni zaangazuje to du/pa. Ciesz sie z zycia i kochaj z nia po potem jej przejdzie i bedzie tylko myslec o p*****lach, kobiety tak maja. Szybko nudza sie czyms co jest dobre a potem szukaja hu/ja do du/py!

No dobra, w glowie mamy to wiem,ale dlaczego odczuwa bol przy palcowce? Mowi,ze chce tego ale bol czuje. Mnie nie boli nic a ja boli to chyba musi miec plytka brzoskwinke?

Gość gość
Może ma suchą pochwę. Niech zacznie używać jakiegoś kremu.

Gość gość
Hahaha. To jest prowo! I to jakiegos malego siusiaka. Juz bylo, tylko wtedy laska opisywala ze paluszka nie moze sobie wsadzic....

Gość gość
No jest to możliwe. Niestety autor poprzedniego postu jest niedouczony i nie wie ze są "szczątkowe pochwy".

Gość gość
Ja tez całego palca sobie nie włożę bo nie wejdzie. Ale widzę ze tu sami mądrzy są.

Nie,zadne prowo a zdarzenie ktore mialo miejsce i chyba ma dalej. Kazdy rozmawia ze swoimi zaufanymi kolezankami na rozne prywatne tematy. Sama jestem ciekawa jak to tak. Mozliwe ze sucha jest,ale to brakuje jej jakis witamin czy temperamentu ze jest sucha? Jak kocha sie to mokra jest a z palca sucha? Czy moze nie lubi tego a mowi ze chce? Dzieki za opinie.

Gość gość
Do8:45 Jak masz taki problem to idz do lekarza. Jak Cie zjadą na forum i zwyzywaja to raczej Ci sie nie rozciagnie. Chyba ze poczujesz sie lepiej...

8:38 moze ma malego ale jak mowi ze ma orgazmy to czy to wazne jakim sprzetem? Wazne ze ma doznania przyjacielu. Ty swojej kobiecie zapewniasz tez orgazmy czy moze tylko mowi,ze ma? 8:43 co to sa "szczatkowe pochwy"? Pierwszy raz z takim terminem sie spotykam.

Gość gość
Poczytaj to się dowiesz

Gość gość
Do 8:56. A ja wiem? Moze tak perfekcyjnie opanowala sztuke udawania ze nie moge sie polapac. Cos tam krzyczy, wije sie , ma dreszcze, czasami traci swiadomosc, odlatuje. A lozko cale mokre az trza posciel zmieniac i tak z cztery razy podczas zblizenia. To sa orgazmy czy jeszcze nie? I co zle robie? Pomoż!

Gość gość
Ja tez całego palca sobie nie włożę bo nie wejdzie---, jak masz 12 latek to jeszcze trochę poczekaj, potem ci wejdzie i będzie pasował

Gość gość
Nie wiem. Ja udaje. Bo nie mam orgazmów i nie da się u mnie tak zrobić żebym miała. Tyle ze ja nic nie czuje podczas a ze nie chce żeby mąż obwiniał za to siebie to lepiej jak myśli ze mi dobrze.

Gość gość
a może kozią picz/ke masz

Gość gość
Nie mam 12 lat tylko 21...

Do 9.52 buhaha,wez czlowieku ogarnij sie z tym mokrym przescieradlem,4 orgazmami,wiciem sie i krzykami! Moze ci sie laska zeszczala albo slinotoku masz podczas minetki. Tez mam orgazmy nieraz dwa,nie raz jeden ale oceanu w lozku niema,nie mucze jak krowa. Przedstawiasz sie jak jakies macho , moze masz 20cm w majtach to i tak jakoscia odbiegasz od tego co ma 13cm. Walisz jak przecietny czlowiek czyli nijak a kreujesz sie na kochanka marzen. Idiota.

Gość gość
No i widzisz! I wyszlo ze nie jestes laska tylko jakis ciul z małą klusko w spodniach ktorego podniecają małe dziewczynki!

Gość gość
Nie jestem facetem,mam chlopaka i wspolzyje juz 2 lata z nim,mam 22 lata,kolezanka moja rok mlodsza co ma pewien klopot. To juz twoj problem co myslisz,ze kim jestem(napewno nie grodzka:D). Lubie zarty ale irytuja mnie strasznie takie hojraki w tych sprawach. Powiedzialam ze mam orgazmy ale nie takie ze oceany w lozku sa itd jak to opisujesz. Sorry ale musisz byc idiota kreujac sie na niewiadomo kogo.

Gość gość
Ja mam 14cm i tez dogadzam mojej zonie juz od 15 lat. Jak sie ma wyobraznie i jest sie otwartym na doznania to wielkosc znaczenia niema.

Gość gość
to jest niemożliwe żeby penisem 13cm dogodzić panience. 13 cm to kalectwo. Tylko penis 20cm i więcej naprawdę może dogodzić. Taki 13 cm to nawet by czubek nie wszedł do pochwy, od tyłu to nawet by do cipki nie dostał , bo przecież nasze pupcie mają swoje kształty. Ja w życiu nie widziałam penisa mniejszego niż 17cm. To na pewno prowokacja.

Gość gość
17,54 ale mala kluska biedna ta twoja zona musi udawac orgazm

Gość gość
Jestem kobieta i zaprzecze powszechnym zdaniom ze maly penis nie moze dogodzic zadnej kobiecie. Kobiety a wlasnie,ze moze tylko wiekszosc kobiet woli duze palki. Ja tez wole wieksza ale mniejsza tez mi dogodzi. Jest to mozliwe! Kobiety ogolnie chca duzych pal bo to wplywa na ich pobudzenie seksualne cos jak u facetow duze cycki. Kazdy ptaszek znajdzie swoje odpowiednie gniazdko. Nie samym penisem kobieta ma przyjemnosc ;)

Gość gość
Jestem tu anonimowo więc mogę powiedzieć że pracowalam kilka lat w salonie masażu erotycznego i prawda jest taka ze przewaznie mężczyźni maja rowne we wzwodzie i to jest okolo 13/15cm duzo jest poniżej a tych większych zaledwie kilka procent