Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowaxyz

dałam córcę na imię Henryka a teściowa się obraziła

Polecane posty

Gość synowaxyz

bo mówi że jej się nie podoba ... i się z nią spiełam bo mówi do mojej córki Ania ! co mam zrobić ? nie chce dziecku robić mętliku w głowie.!

Gość gość
nie wypuszaj jej na chate i po sprawie

Gość gość
Już zrobiłaś krzywdę dziecku dając jej na imię HENIA. Więc wcale nie dziwię się teściowej że mówi do wnuczki Ania. Nie rozumie twojego oburzenia, ja rozumie twoja teściową bo wybrać takie imię to dopiero porażka i jaka krzywda dla dziecka. Dziewczyna jak dorośnie to będzie miała pozamiatane wśród rówieśników. Z takim imieniem to tylko krowy paść

Gość gość
A gdzie twój mąż? Nie może matce powiedzieć, żeby nie robiła WASZEMU dziecku bałaganu w głowie? Co za durne babsko z niej. Chyba się nawrócę i zacznę dziękować Bogu, że mam normalną teściową...

Gość synowaxyz
dałam jak dałam .. pochodzę z wiochy a tam tylko same wsioki ... wiec córze będzie pasować takie imie już nawet jej meza wybrałam.. takiego Henia który już pałę szykuje dla niej..takie zycie a ja sama nie lepsza bo Genowefa się zwie no i cala wieś mnie miała no i dałam na imię Henia bo chyba z listonoszem wpade zaliczyłam.

Gość gość
gość 14:44, po twojej wypowiedzi widać, że to ty krowy pasałaś zamiast do szkoły chodzić. "ja rozumie"? Chyba "rozumiem", prostaczko. Poza tym, imię Anna nosi prawie 100 milionów kobiet na świecie, już wolałabym Henryka. Idąc twoim tokiem rozumowania, pozamiatane mają te wszystkie Dżessiki, Nikole i Vanessy. Z takim imieniem to tylko przy drodze stanąć. :P

Gość gość
duuuuupa

Gość gość
Very smart... Przyszlosc dziecka zalezy od imienia... Bo jak dacie na imie Genowefa, to zostanie naukowcem, a jak Nikola, to prostytutka... Pamietajcie kobiety!!!

Gość gość
Jak to nie prowo, to trochę przesadziłaś z tym imieniem. Henryka... Pewnie nie będzie się twojej córce podobać i dzieciom w szkole też nie. Taka prawda.

Gość gość
bardzo brzydkie imie!!!!!!!!!

Gość synowaxyz
dałam tak po mojej prababci której dużo zawdzięczam ... dom i wszystko co mam i mi się podoba ( każdy ma inny gust). Proszę się nie podszywać. Maż też mówi swojej matce że zle robi ale ona swoje :(

Gość gość
To powiedz jej, ze jak nie przestanie, to nie bedzie sie z wnuczka widywac

Gość synowaxyz
no i powiem Wam że ostatnio jak szłam do sracza to popuściłam taką srake