Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona mnie okłamuje?

Polecane posty

Gość gość

Proszę doradźcie coś, bo już nie wiem co mam myśleć. Chodzi o kobietę poznaną w internecie całkiem niedawno. Potrafimy ze sobą pisać godzinami, nawet do późnej nocy i zawsze mamy o czym. Ona często w tych rozmowach zwraca się do mnie 'kochanie' i inne tego typu słówka. Pisze mi jak to chce bym z nią tam był itp.. chociaż na dobrą sprawę nie gadaliśmy ze sobą inaczej niż pisząc. Wracając do sedna tematu, podejrzewam ją o to, że nie jest ze mną szczera i pisze tylko po to by zapomnieć o kimś. Ostatnio była smutna, zapytałem ją dlaczego to mi odpisała, że brakuje jej czegoś kogoś, zapytałem więc czy tęskni za kimś a ona na to 'zmieńmy temat' i tak za każdym razem. Wszystko się zaczęło po jej rozmowie z kimś na skype, podobno ma jakiegoś tam przyjaciela za granicą i często o nim opowiada. Myślicie że tu może o to chodzić, ona chce zapomnieć, moim kosztem, albo nie tęsknić. Bo jeśli tak to ja nie widze sensu dalszej znajomości.

Gość gość
nudzisz facet poznałeś pannę która zabija czas bajerując kolesi w necie pewnie jest ładna a ty lecisz na nią jak muchy na lep nie ty jeden jesteś taki naiwny

Gość gość
Zapytaj ja