Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesne kłucie w 20 tyg ciąży w podbrzuszu podczas ruchu i zmiany pozycji.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj czułam się świetnie. Postanowiłam pójść na zakupy wchodzą do sklepu nie zauważyłam takiego dosyć wysokiego progu i noga mi wtedy zleciala i jak by nie było przerwalo mnie tak i od tego mom-entu mam klocię w podbrzuszu boję się bo to moja pierwsza ciąża a mój dzidziuś jest moim skarbem . Miał ktoś coś takiego nie wiem co robić pomocy

Gość gość
Poderwalo nie przerwalo przeprasza za błąd to ze stresu

Gość gość
Skontaktuj się ze swoim lekarzem albo idź do szpitala

Gość gość
Ale co to znaczy "poderwało"? Przewróciłaś się, uderzyłaś?

Gość gość
Ja tez takie klucie mam. 22 tydzien ciazy. Nie wiem czy zle spalam i dziecko cos mi ucisnelo czy co bo to po przebudzeniu. Aha noi takie strzepki glutkow 2 razy znalazlam na wkladce.takue baaaaardzo geste,galaretowate, kleiste, przezroczyste o lekkim zoltawym zabarwieniu. Nie duzo bo nie duzo ale nie wiem co to.

Gość gość
Ale co Ci się właściwie stało? Bo nie rozumiem z opisu. Co to znaczy, że Cię poderwało?

Gość gość
No potknęła się.

Gość gość
Poderwalo czyli gdy szłam nagle podcielo mi mocno i lekko wpadłam. Właśnie wróciłam od mojego lekarza prowadzącego jest sytuacja nie ciekawa zostałam skierowana do szpitala i właśnie czekam na dopełnienie papierkowych spraw. Okazało się ze mam lekkie rozwarcie po upadku i znacznie skrócona szyjke macicy. Więc na przyszłość jeżeli którejś też coś takiego się zdarzy to wizyta jest obowiązkowa niby nic dziwne kłucie ale konsekwencję ogromne