Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie otwieracie kobietom drzwi od swojego samochodu

Polecane posty

Gość gość

Już nie będziemy narzekać, że macie słabe auta ale kultura wymaga otworzyć kobiecie drzwi i podać dłoń aby mogła sobie swobodnie wysiąść. Matka was nie nauczyła? Nieudacznicy

Gość gość
Są tacy co otwierają.Np mój. I na samochód nie mogę narzekać. On kocha ryk mocnego silnika. A ja kocham tego faceta, a nie jego ulubione "gadżety".

Gość gość
Zatrudnij sobie kierowcę i niech ci otwiera. Wreszcie Polacy przestali być ostatnimi kretynami w Europie płaszczącymi się przed kobietami. Przestaliśmy całować w rękę, otwierać drzwi, nosić cudze torby z zakupami czyli dorównaliśmy reszcie Europejczyków. Pamiętam, jak kiedyś przepuściłem w drzwiach Włoszkę. Miała taką panikę w oczach jakbym ją chciał okraść :classic_cool:

Gość gość
Jest taki zart: jak mezczyzna otwiera kobiecie drzwi od samochodu to albo samochod nowy albo kobieta....:)

Gość depresja dekompresja
Normalny facet otwiera i podaje dłoń. Hołota widzi w tym coś dziwnego, ale kto by się hołotą przejmował.

Gość gość
Hołota nie widzi nic dziwnego. Hołota dostosowuje się do standardów europejskich :P Samo chodzenie z torebką nie czyni z ciebie damy

Gość gość
Akurat gentelmeni nie mają powodzenia w Polsce.

Gość gość
a czemu baby nie otwierają drzwi facetowi, wkońcu to facet na was zap*ie*rdala

Gość gość
gość dziś Zachowaj poziom, inaczej wyjdzie na to, że ta od hołoty ma rację :(

Standardy europejskie? Że niby europejskim standardem jest nie nie otwierać kobiecie drzwi? Standardem jest ustąpić dziewczynie miejsce, otworzyć drzwi, a że jesteś nieudacznikiem, to nawet o tym nie wiesz.

Jestem facetem nieudaczniku.

Poprawka* Bez jednego "nie" . Powinno być "nie otwierać".

Gość gość
Widzisz dekompresja ja ciebie nie obrażam . Pojeździj gdzieś i coś zobacz,poznaj zwyczaje (Kanary on inclusive tego doświadczenia nie zapewnią) to pogadamy.A przede wszystkim to jeśli chcesz być traktowana jak dama to sama musisz wykazać się manierami i na pewno nie wyzywać nieznanego ci człowieka od hołoty i nieudaczników, bo za przeproszeniem malutko wiesz. Tymczasem

Gość gość
O przepraszam "szanownego pana" ale damski nick mnie zmylił.

Gość gość
depresja dekompresja dziś Normalny facet otwiera i podaje dłoń. Hołota widzi w tym coś dziwnego, ale kto by się hołotą przejmował. x Dokładnie, podpisuję się pod tym.

Nie ma sprawy. Żegnam palancie i nie zapomnij swoich "europejskich standardów".

Gość gość
Pytanie czy dla kobiet jeszcze to coś znaczy znam takie coby strzeliły focha z tego powodu ,że niby nie są niepełnosprawne czy coś w ten deseń.

Gość gość
Pamiętam, jak kiedyś przepuściłem w drzwiach Włoszkę. Miała taką panikę w oczach jakbym ją chciał okraść x hehehe skąd ja to znam, zawsze mam taki odruch że przepuszczam kobiety i osoby starsze przez drzwi i faktycznie za granicą dziwnie kobiety na to reagują, nie raz odnosiłem wrażenie że kobiety myślą że chcę je zgwałcić, albo zrobić inną krzywdę :) U nas zazwyczaj dziękują i ładnie się uśmiechają.

Gość Taki_jeden_964
ale kto by się hołotą przejmował xxxxx ale kto by się prowokacjami przejmował

Gość gość
Mam od wielu lat meza dunczyka i zawsze mi otwiera drzwi do samochodu. Raz jak szedl za szybko na deptaku i nie moglam go dogonic to krzyknelam glosno: "Poczekaj na mnie Muhamed". Ludzie sie zasmieli i juz wiecej tego nie zrobil.

Gość Taki_jeden_964
Jestem facetem nieudaczniku. xxxxx Facet który chce pouczać innych facetów ? Wyzywając pokazujesz że nie jesteś jednak taki zaje...sty x Nie ma sprawy. Żegnam palancie xxxxx Jednak przejmujesz się tym co ci tu odpisują.

Gość gość
hahaha depresja dekompresja zostałeś zmierzony zważony i zrównany z blotem i nawet tego nie zauważyłeś hahaha gość szacun

Gość gość
On myśli że jak będzie udawał feministę to z****** : d

Gość gość
Prawda jest taka ze kobiety same nie maja do siebie szacunku wiec jak faceci maja do nich miec? Kiedys kobiety byly damami, byly eteryczne, delikatne pozwalaly sie zdobywac i facet czul sie w obowiazku taka kobietka zaopiekowac, otworzyc drzwi, czy podac szklanke wody. Teraz kobiety to niezalezne feminazibabony- wszystko chca same, chca byc super z***biscie niezalezne, pra do przodu jak czolgi, chca rownouprawnien, facet to dla nich reproduktor i przyszly alimenciarz jesli nie da sie pod pantofel wciasnac i kazda to kobieta sukcesu przede wszystkim a potem matka i zona bo jesli nie jest kobieta pracy to jest z automatu kwoka domowa,i co smieszniejsze kobiety chca jednoczesnie chca byc traktowane jak delikatne ksiezniczki. To sie zdecydujcie bo faceci glupieja i nie wiedza czy maja bc dzentelmenami czy sie od was odwalic.

Gość gość
Spotkałam raz fajnego faceta i oczywiście zaproszenie na spotkanie,przychodzę ,przywitanie jakie takie,drzwi do auta ni nie otworzył i juz taki jakis niesmak miałam,nie lubie prostaków ani facetów których trzeba wychowywać.

Gość Taki_jeden_964
Trzeba bardzo uważać dzisiaj na kogo się trafia. Jak się trafi na materialistkę albo egoistkę to nigdy ale to nigdy do końca szczęścia się nie zbuduje. Zawsze prędzej czy później każdy facet się zbuntuje, bogaty czy biedny. Dlatego ja byłem bardzo długo (ponad 30 lat) sam. Ale jak już się znajdzie kogoś wyjątkowego to trzeba się szanować. Jak kobiet nie szanujecie, swoich wybranek to tak jakbyście siebie nie szanowali. Czasem jest wiele nieporozumień... to jak to jeszcze nie małżeństwo lepiej się kulturalnie rozejść.

Gość Taki_jeden_964
przywitanie jakie takie,drzwi do auta ni nie otworzył i juz taki jakis niesmak miałam xxxxx To wystarczy żeby być przez kobietę zostać nazwanym prostakiem... :) Właśnie wystawiłaś świadectwo sama sobie.

Gość Taki_jeden_964
Szukacie jakiś wybitnych ideałów, a takich niestety nie ma... ani wśród kobiet ani mężczyzn. Wyzywając anonimowo (bo oczywiście w cztery oczy zawsze braknie tej odwagi) udowadniacie tylko same/i że wam też do ideału daleko.

Gość gość
nie tlumacz się juz tak ,facet bez ogłady? to obciach z takim być i tyle w temacie ale są tez chamidla którzy to robią celowo choc wiedza ze to niestosowne.

Gość gość
zapomniałam dopisać ze drzwi do auta mi nie otworzył a liczył ze ja mu je otworze od środka,taki wygodnicki.Po prostych gestach można poznać człowieka i juz nic nie musiał mówić wszystko bylo jasne .