Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie otwieracie kobietom drzwi od swojego samochodu

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
ale są tez chamidla którzy to robią celowo xxxxx I takich będzie coraz więcej jak poczytają co kobiety w internecie wypisują. Wyzywając nikogo nie zachęcisz do kultury. "Dobrze" że jest internet bo możecie popluć sobie na innych anonimowo. I nie tłumaczę się... mam w doooopie co sądzisz o innych.

Gość Taki_jeden_964
Sorry za wulgaryzm do kobiety. :D

Gość Taki_jeden_964
Cały świat chcecie zmienić na wasze... ale nie zmienicie nigdy ani trochę... wasze pisanie za kilka chwil i tak pójdzie w nieznane, a świat zostanie taki jaki był. :)

Gość gość
nie wyobrazam sobie by nie zrobic tego zwyklego ludzkiego gestu i bedac JUZ w samochodzie, nie otworzyc mu drzwi.. Kobieta jestem, ale z tych normalnych i nie eterycznych ;-)

Gość Taki_jeden_964
Uwierzcie że czytając was traci się ochotę na te drobne gesty, ogólnie szacunek do was można szybko utracić.

Gość gość
Ja nikogo nie wyzywam ani tu ani w zyciu,wyraziłam tylko swoje zdanie.Jestem kobieta która podoba się mezczyznom wiec mam wymagania .Jesli facet się nie stara to ja nie jestem zainteresiwana.Ten o który pisałam nawet kwiatka za 5zl nie kupił bo mu pieniądzy bylo szkoda itd itd .

Gość Taki_jeden_964
Jestem kobieta która podoba się mezczyznom wiec mam wymagania. xxxxx No proszę jesteś piękna wiec klękajcie przed tobą narody. Uroda niestety przemija. Coś mi zaczyna nalatywać słabą prowokacją. Więc spadam.

Gość gość
17!40 ja nie musze wlazic facetom w tyłek -to przenośnia jakbyś nie wiedziała .To ludzki gest tak i ludzkim gestem jest otworzyć drzwi kobiecie którą zaprosiło się na spotkanie (ja się nie wpraszałam) a jesli komuś się nie chce to mi tym bardziej.

Gość gość
nie zaraz klękajcie narody ale facet musi być po prostu kulturalny i obyty.

Gość gość
jak trafiasz na fajnego faceta z ktorym wielka frajde sprawia ci ROzMoWA i samo przebywanie, to naprawde na takie p*****ly nie zwracasz uwagi, ba! W ogole tego nie zauwazasz, to sie po prostu dzieje bez analizowania szczegolow

Gość gość
nie jestem amatorka kwaśnych jabłek

Gość Taki_jeden_964
Dobrze, że miłość to taka wielka siła. Dzięki niej nie widzimy tylu wad u drugiej osoby, nie skupiamy się tylko na tym co złe u tej osoby tylko na tym co dobre. :) A że facet powinien być obyty i kulturalny dla kobiety to prawda. Każdy/a szuka ideału. Najlepszy związek to taki gdzie osoby wymagają bardziej od siebie niż od drugiej osoby.

Gość gość
17!56 nie badz smieszna

Gość kavvyk
Zawsze otwieram. Za-wsze. To dla mnie naturalne, ale niektóre patrzą na mnie jak na wariata, może po prostu "obrażam je", bo "naruszam zasady równouprawnienia".

Gość gość
18:02 Czy Ty potrafisz rozmawiac czy tylko wymagac i oceniac

Gość Taki_jeden_964
17!56 nie badz smieszna xxxx Czemu śmieszna ? Ktoś bardzo dobrze napisał. Po latach małżeństwa jak nadal wielką frajdą będzie wspólna rozmowa i przebywanie ze sobą to będzie wielki sukces tych ludzi.

Gość gość
Do gość 18,01 masz racje ,wymagam od siebie sporo i od innych tez, to nie jest jakas wielka przysługa być kulturalnym w stosunku do drugiego człowieka,to powinno być normą,

Gość gość
18:05 Chyba piszesz o nowopoznanej kobiecie, bo jesli spotykasz kolejny raz i no umowiliscie sie na wycieczke w gory, z plecakami itp, tez jej wtedy drzi auta na parkingu pod stokiem otwierasz?? Plecak za nia nosisz albo narty??

Gość Taki_jeden_964
gość 18:07 Masz rację, tak trzymaj

Gość gość
Do gość 18,05 jesli zalezy mi na kontynuowaniu znajomości z rozmówca to wymagam kultury i szacunku ,jesli nie to jest mi to obojętne.

Gość gość
Zegnam juz miłe towarzystwo,spokojnego wieczoru życzę.

Gość Taki_jeden_964
Oczywiście każdy ma prawo mieć swoje wymagania. :) Moja dziewczyna nie wymaga tego ode mnie, w ogóle nic nie wymaga, nigdy o nic nie prosi. To oczywiście sprawia u mnie że sam zaczynam wymagać od siebie i staram się dawaj jej szczęście. Panią z "zawyżonymi" wymaganiami szybko bym pogonił. I jak to mówią "tego kwiatu pół światu". :)

Gość gość
Dla mnie to sztuczne i pozbawione sensu,by otwierac kobiecie drzwi do auta, powiedzialabym , ze takie oczekujace kobiety , to jakies niemoty, sorry za wyrazenie, ale czy naprawde widzicie w tym gescie cos, co sprawia, ze czujecie sie " szanowane"? Czy kiedy wysiadacie z auta, tez oczekujecie, ze mezczyzna otworzy wam drzwi??

Gość gość
Czy kiedy wysiadacie z auta, tez oczekujecie, ze mezczyzna otworzy wam drzwi?? Tak a kiedy płaci za seks powinien w rękę, tę samą co mu pałę masowała pocałować:O Same damy

Gość Taki_jeden_964
Otwieranie drzwi kobiecie bardzo mi się podoba. Świadczy dobrze o facecie, jak będą okazje to będę starał się to robić. :) Oczywiście nie będę prosił jej "jeszcze nie wysiadaj" bo to już trochę śmieszne by było. :)

Gość gość
Taki jeden, Proponuje podroz w czasie;-) Do innej epoki. Jesli mialbym siedziec w samochodzie i czekac az mi mezczyna drzwi otworzy, bym mogla wysiac, to czulabym sie jak idiotka, naprawde

Gość Taki_jeden_964
Jesli mialbym siedziec w samochodzie i czekac az mi mezczyna drzwi otworzy, bym mogla wysiac, to czulabym sie jak idiotka xxxx Dlatego napisałem że nie będę prosił "jeszcze nie wysiadaj" czyli jak będzie już w samochodzie :) Ewentualnie jak będzie wsiadać. Jak sięgnąłem pamięcią teraz... to nawet sobie przypomniałem, że w sumie to już jej otwierałem drzwi nieraz. Nawet nie zwróciłem uwagi wcześniej. x gość 18:21 Same damy xxxxx Moja to na pewno dama. :)

Gość gość
A gdzie luz i spontan przy tym/ ze strony kobiety??

Gość Taki_jeden_964
Zegnam juz miłe towarzystwo,spokojnego wieczoru życzę. xxxx Ja też żegnam.

Gość gość
faceci się przyzwyczaili, ze d***** sama otwiera drzwi i wsiada na poboczu