Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dlaczego nie otwieracie kobietom drzwi od swojego samochodu

Polecane posty

Gość gość
facet musi być po prostu kulturalny i obyty. x Z własnego choćby doświadczenia wiem, że tacy dzisiaj nie mają powodzenia . Liczy się to jak się wygląda i ile się ma!

Gość Mało_Stanowczy
Widocznie jesteś za mało kulturalny i obyty. Jeśli chodzi o otwieranie drzwi od samochodu - bardzo rzadko zdarza się, że tego nie robię. Np. ciasny parking czy jak kobieta wsiada gdy ja już jestem w samochodzie. W pozostałych przypadkach otwieram zupełnie odruchowo i z moich obserwacji wynika, że sprawia to im przyjemność. A mnie nic nie kosztuje

"Już nie będziemy narzekać, że macie słabe auta " x Może drugi etat do tego kredyt w banku wziąć i tynk ze ścian zjadać aby niewdzięcznica mogła swoje dupsko najnowszym modelem wozić...

Gość gość
A dlaczego, kobito, chcesz, żeby ci te drzwi otwierano (od samochodu)? Czy inne też musi ci otwierać, czy tylko te od samochodu? Szczerze, to mnie by to fruwało. Wsiadam i jadę. W końcu rączki własne mam. A jak przez przypadek otworzy te wrota do swojego samochodu, to miło i owszem ale wymagać nie ma co bo są ważniejsze nieraz problemy i nie warto stać jak bela przed samochodem, żeby zademonstrować, że te drzwi MUSI otworzyć, zanim odjedzie beze mnie :D 🖐️