Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipechowaa

Ktoś zamawiał?

Polecane posty

Gość ipechowaa

Czy ktoś korzystał ze sklepu tzch? To taki sklep ze sprowadzanymi towarami z Azji. Zamówiłam tam buty- tanie , sliczne i jak dostalam paczkę to okazalo sie że są w innym rozmiarze. Co prawda zareklamowalam i maja wymienic ale to trwa tygodniami. Nigdy wiecej tam nie zamówie :( Czy ktos też mial podobną sytuację czy ja pechowa jestem?

Gość luizaluiza
Jak ty pechowa to ja szczęściara jestem. Zamawiałam w TzCh i to nie raz i nigdy nie było żadnych nieprzewidzianych sytuacji. I rozmiar i kolor taki jak zamawiałam. Nie zrażaj się bo to najprawdopodobniej wyjątkowy pech ;) Czasami tak bywa..

Gość olesiaa1
Ja jeszcze nie zamawiałam ale przyglądam się temu sklepu od dawna. Podoba mi się jego zawartość i teraz po wypłacie zrobię pierwsze zakupy. Dla mnie jest prosty i przejrzysty. Lubię takie gdzie mogę znaleźć to co mnie interesuje.

Gość tatinkamak
towar jest normalnie zapakowany w pudełku jest paragon. Jest taki sam jak na stronie internetowej. A że trzeba chwilę poczekać no cóż idzie z daleka. Trzeba sie troszkę uzbroić w cierpliwość.

Gość zisina
Mi równiez podoba sie ten sklep :) I kupowałam tam kurtkę. Wiem że w razie niezgodności towaru z zamówionym mozna bez problemu reklamować. Fakt- czas ucieka ale warto poczekać na przesyłkę. I tak jest szybciej niż z innych sklepów sprowadzających takie towary.

Gość uleczka131a
Zgadzam się to świetny sklep, szczególnie lubię tu kupować ubranka dla moich wnuków. A ostatnio nabyłam sukienkę, chociaż miałam obawy, ale leży jakby była na mnie szyta. A na towar nigdy nie czekałam dłużej jak dwa tygodnie.