Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie pogdzić z tym, że nigdy w związku nie będe?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Szczęście w miłości mi nie dopisuje uwaga nigdy w związku nie byłem a mam 25lat

Gość gość
czyli coś z tobą jest nie tak, albo nigdy nawet nie próbowałeś nikogo poderwać i zwalasz na "wymagania" kobiet

Gość gość
Najseksowniejszą częścia ciała faceta jest dla mnie regularnie używany przez niego mózg.

Gość gość
autorze, a jeśli miałeś jakieś randki w życiu, to jak wyglądały? a MOŻE ty po prostu szukasz dziewczyny przez internet? :D

Gość gość
gość dziś Próbowałem kilkanaście razy żadna mnie nie chciała tak tez szukałem przez internet można powiedzieć, że wiekszość

przez internet się nie opłaca. wszyscy koloryzują, oszukują. musisz poznać kogos nowego

Gość gość
gość dziś Nie zwalam tylko jest taka rzeczywistość

Gość gość
ja poznałam swojego nie-modela przez przypadek. Nie szukaj nikogo na siłę w końcu na kogoś trafisz

Gość gość
mimo, że mam 25lat to jakoś nie trafiłem to jak to możliwe?

Gość gość
tak myślałam. przez internet nie znajdziesz dziewczyny z tego prostego powodu, że dziewczyny, które wstawiają swoje zdjęcia na tego typu portale tak naprawdę a. nikogo nie szukają, tylko chcą komplementów b. chcą se tylko pogadać c. jeśli już kogoś szukają, to faktycznie mają wymagania, bo najprawdopodobniej same mają małe doświadczenie z facetami d. są zbyt nieśmiałe e. są facetami :D

Gość gość
ale realnie tez szukałem oczekują tez modeli

Gość gość
na takich portalach są też na ogół dziewczyny, które nie wiedzą jak rozmawiać z mężczyznami albo zapatrzone w siebie mistrzynie dzióbka, które dla większości facetów są zbyt niestrawne :) przez internet nikogo nie znajdziesz. przypadek zsyła najlepsze rzeczy w życiu, lepiej wyjdź z domu i popłyń na fali, zamiast wmawiać kobietom, że mają za duże wymagania, jeśli większość jest z przeciętnymi facetami

Gość gość
Nie pieeprz, kobiety nie wymagają urody do związku. Przykład: Nick Vujicic urodził się bez rąk i nóg i ma ładną żonę i dziecko. Można? Można. W necie pełno jest ich zdjęć.

Gość gość
gdzie realnie szukałeś? no GDZIE? i na czym polegało to szukanie? na tym, że nieśmiało zapytałeś dziewczynę, która godzina? a może - cóż za osiągnięcie - nerwowo , cały spocony, zapytałeś dziewczynę czy by poszła z tobą na kawę, a ona odparła, że niestety nie ma czasu? i z tego powodu na pewno wywnioskowałeś, że oczekuje modela :)

Gość gość
gość dziś Wszedzie i nie znalazłem

Gość gość
Konkretnie gdzie

Gość gość
domówki, kluby, w parku, na koncertcie, w internecie, blibiotece, szkoła itp.

Gość gość
A masz koleżanki? Ja nie jestem modelem i przeciętnego wzrostu a zawsze spodobałem się jakiejś koleżance koleżanki, nawet nie musiałem ich podrywać, po prostu mam optymistyczne nastawienie ;-)

Gość gość
ja sobie dałem spokój bo to bez sensu

Gość gość
no to jak dałes sobie spokój to po cholerę się tu żalisz

Gość gość
tylko dlaczego mnie to spotkało

Gość gość
Ciebie jeszcze nic nie spotkało, tylko strasznie narzekasz. Jakbyś był bardziej optymistyczny to byś kogos znalazł. Nie mówie że zaraz miłość swojego życia ale na pewno kogoś. Nigdy nie mogłabym być z chłopakiem który jest taki smętny i potrafi tylko narzekać. I chyba tu tkwi twój problem. Jeżeli nie zmienisz nastawienia do życia to na pewno Ci się nie uda. Skoro z góry założyłeś że nie masz szans to niby czemu ktoś ma się starać żeby Ci tą szanse dać ?