Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmokWawelski

Czy ladne kobiety rzeczywiscie maja wyyebane na bardzo szczuplych facetow?

Polecane posty

Gość SmokWawelski

Pytam, bo sam taki jestem i nigdy nie mialem jakiegos duzego powodzenia u kobiet. Mozna by to oczywiscie tlumaczyc innymi przyczynami (np. nieciekawa osobowosc, choc nie sadze, zeby w moim przypadku to byla prawda, ale samemu jest sie trudno ocenic). ALE! Mam kumpla, ktory jest mega inteligentny i dosc towarzyski, bardzo oczytany, obyty (zwiedzil wiele krajow), itd. itd. On tez nie ma powodzenia u ladnych kobiet. To co nas laczy to to, ze obaj jestesmy bardzo szczupli, ale tez nie mamy za bardzo wyrobionych miesni (niestety u takich ludzi nie jest latwo budowac mase miesniowa). Czy rzeczywiscie ladne kobiety az tak bardzo zwracaja na to uwage i na starcie skreslaja takich facetow, niezaleznie jak ciekawa osobowosc maja?

Gość gość
Rzeczywiscie. Albo wodza ich za jaja jak dlugo sie da i robia w ciula :(

Gość gość
Maja beke jak chudy robi z siebie debila i kolo nich skacze. Baby takie sa.:(

Gość SmokWawelski
No akurat ja musze przyznac, ze trafialem chyba na dosc uczciwe, bo nie przypominam sobie, zeby robily sobie ze mnie beke - po prostu dostawalem kosza :( Czy faktycznie tak macie dziewczyny, ze wyglad jest dla was tak wazny i - wiedzac ze mozecie znalezc przystojniejszego - zlewacie takiego mniej przystojnego, niezaleznie od osobowosci?

Gość gość
Nie sądzę żeby tak było. Kobiety w większości szukają faceta na podstawie charakteru, lub szczegółów zewnętrznych jak głos, uśmiech itp. Może po prostu nie masz szczęścia, albo to ty patrzysz za dużoana wygląd, a dajesz kosza tym brzydszym a może fajnym kobietom ;)

Gość gość
charakteru :D:D:D wiekszej bzdury nie dalo sie napisac :D:D

Gość SmokWawelski
Rzeczywiscie, lubie ladne kobiety, ale wydaje mi sie, ze nie mam mega wygorowanych wymagan. Nie startuje do takich, za ktorymi ogladaja sie wszyscy faceci na ulicy (o figurze modelki i twarzy Hollywodzkiej ;)), natomiast rzeczywiscie lubie jak kobieta jest w miare szczupla (ale nie musi miec IDEALNIE plaskiego brzucha), zadbana, bardzo patrze na szczegoly na ktore kobieta ma wplyw (ubior, bizuteria itp. - nie zeby byla droga, ale gustownie dobrana), slowem: lubie kobiety z klasa, ale niekoniecznie "piekne" z czystej urody.