Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwać czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Związki na odległość są katastrofą, szczególnie w mojej sytuacji. Przed wyjazdem na studia dowiedziałam się kilku rzeczy o moim chłopaku które bardzo mnie zraniły ( jesteśmy ze sobą 21 miesięcy a dwa miesiące temu dowiedziałam się, że na samym początku związku zdradził mnie z byłą) myślałam że jakoś dam radę wszystko wybaczyć i szło mi nawet dobrze, jednak widywanie się tylko co weekend lub co dwa niekoniecznie mi pomogło. Na studiach poznałam wiele ciekawych ludzi i wiem, że kilku naprawdę się podobam i chłopak to jedyna przeszkoda (choć nawet mimo że wciąż jest to nie przeszkadza im do tulenia mnie-dla mnie to nic dziwnego, przytulam się do kolegów- czy chęci pocałowania mnie-tu zostaje przy całusie w policzek. ) Wiem, że jestem atrakcyjną dziewczyną dbającą o siebie, mimo że zdrada bardzo podkopała moją pewność siebie. Teraz kiedy spotykam sie z chłopakiem zaczynam czuć się jakby nie było już między nami nic specjalnego. On planuje przyszłość ze mną, jednak ja po tych wydarzeniach nie umiem uwierzyć w ich realizację. Nie jestem też pruderyjna i zbliżenia też są tylko zaczyna to być na zasadzie jest bo jest. Mimo wszystko zależy mi na nim i nie wiem czy dalej to ciągnąć czy dać sobie spokój. Nigdy nie byłam w tak długim związku, raczej trzymałam się od tego z dala bo się bałam i też nigdy z nikim nie zrywałam. Boję się że to tylko chwilowe załamanie, którego mogę żałować.

Gość gość
Na ogół takie związki kończą się naturalnie. Szczerze nie znam pary, która zaczęła chodzić w wieku nastoletnim byłaby razem po 30.

Gość gość
Ja znam kilka takich przypadków i wydają się być szczęśliwi. Jednak nie wiem czy mi jest to dane. Czy jest sens walczyć, czy lepiej odpuścić, szczególnie że tutaj od tych dwóch miesięcy na studiach zaczynam troszkę inne życie, już poważniejsze i w dużej odległości (400km) od rodziny, przyjaciół, chłopaka.

Gość gość
zerwac:( to nie ma szans

Gość gość
zdrada pozostanie do konca w Twoim sercu tak dlugo jak z nim bedziesz, mimo jak wybaczysz to i tak przyjda dni gdzie bedzie Cie to gryzlo ale chwila nie pewnosci. Jezeli jestes wrazliwa osoba to bedziesz tak miec a wnioskuje ze jestes. Ex mnie zdradzila z ryzym poltora roku temu, mimo ze ona chciala by wrocic to ciagle mam ta mysl przed soba jak to zostalem zdradzony. Mamy stopien kolezenstwa ale nie wyobrazam by z nia byc a tym bardziej pojsc z nia do lozka.

Gość gość
zerwac:(