Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patii12345678

PROSZĘ POMÓŻCIE MI , BŁAGAAAM

Polecane posty

Gość patii12345678

witam , chcę zrezygnować ze szkoły jednak nie wiem co zrobić i jakie koszta poniosę. prosze pomóżcie mi tu pisze wam ci jest zawarte w umowie w przypadku rozwiązania przez słuchacza umowy bez wypowiedzenia , umowa zostaje rozwiązana z dniem złożenia pisemnej rezygnacji . W takim przypadku w semestrze, w którym nastąpiło rozwiązanie umowy znosi się warunki promocji , o której mowa w 5 ust 1 i słuchacz jest zobowiązany do zapłaty na rzecz TEB edukacja czesnego , o którym mowa w 5 ust 6 ( to jest 350 zł nominalne czesne oraz 150 zł wpisowego) Płatności są naliczane za okres obowiazywania umowy . Teraz pomóżcie mi od września płaciłam kwote promocyjną 120 zł do tego miesiąca i chcę zrezygnować w tym miesiącu w takim razie bede musiała im uregulowac za tamte miesiace do tych 350 zł ? czy to po prostu jest 350 plus te 150 zł płatne jednorazowo przy rezygnacji ? prosze pomóżcie jestem w rozpaczy ...

Gość gość
"płatności są naliczane za okres obowiązywania umowy" Czyli pewnie za cały semestr będziesz musiała zabulić tak, jak poza promocją.