Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oryginalne prezenty dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

mam już 4 skrzynie zabawek fischer price, wader, lego itp. i nie mam już pomysłów, chciałaby jakiś wyszukany prezent dla dziecka, nie koniecznie reklamowanych firm, co polecacie? chodzi mi o chłopca 2 letniego.

Gość gość
dodam że ma milion misiów, milion piłek, milion samochodów.... coś innego chciałabym kupić.

Fajnym oryginalnym prezentem dla dziecka są bum bum rurki. Jest to instrument muzyczny, zabawka edukacyjna. Dziecko może bawić się z rodzeństwem lub rodzicem. Wystarczy uderzać bum bum rurkami w jakąkolwiek powierzchnie a dźwięki same się wydobywają. Rewelacja.

Gość gość
Dzwig sterowany

Gość gość
fajna poduszka/pufa huśtawka konik na biegunach trampolina rowerek łapcie misiaki fajny szlafrok piłka do skakania

Gość gość
"dodam że ma milion misiów, milion piłek, milion samochodów.... coś innego chciałabym kupić. " To może najwyższy czas iść po rozum do głowy i zaprzestać kupować dziecku tony śmieci

Mój synek ma takiego konika - http://www.cozacena.pl/kon-na-biegunach-mustang-kratka-braz-b1-zadzwon-602142777-lub-napisz-infokupujinfo-indywidualne-wyce,71638. Maluch zajmie się zabawą przez jakiś czas a my mamy chwilę dla siebie aby odpocząć. Dziecko jest zadowolone, że samo wprawia w ruch zabawkę co dodatkowo buduje jego poczucie własnej wartości, że samo coś może wykonać.. Jest bardzo solidny i estetycznie wykonany. I na dodatek bardzo miękki, nawet jeśli dziecko się uderzy to nic poważnego się nie stanie. Polecam. Swój zakupiłam ze strony www.cozacena.pl