Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

B贸l piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Sp贸藕nia mi si臋 okres dwa dni (w ci膮偶y na pewno nie jestem) i zacz臋艂y bole膰 mnie piersi a wok贸艂 brodawek jest zaczerwienienie, nigdy czego艣 takiego nie mia艂am. Dodam 偶e lecz臋 si臋 na niedoczynno艣膰 tarczycy i od miesi膮ca prawie mam zwi臋kszon膮 dawk臋 hormonu. Ostatnio 艣pi臋 te偶 w staniku bo przez tarczyce mam bardzo such膮 sk贸r臋 i boj臋 si臋 偶e powstan膮 rozst臋py. Czy kto艣 widzi jakie艣 powi膮zanie mi臋dzy tymi faktami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czarno widz臋 masz idiot臋 lekarza! Do tego ja przy KA呕DYM badaniu nawet pochwy u ginekologa czy porodach Zawsze uczestniczy m膮偶 nie kr臋puje si臋 lecz lekarze nie mog膮 wyprostowa膰 nawet w szpitalu z bada艅 czy zabieg贸w Ust 2008 r art 21Prawo Pacjenta. Gdy jest osoba bliska Nasz 艢wiadek bada艅 czy zabieg贸w wtedy lekarz Musi si臋 troszk臋 zastanowi膰 jak pom贸c pacjentowi by nie szkodzi膰 lekami rutynowo potem cz臋sto ko艅czymy zgonem !!! Nam ginekolog przy jednym z bada艅 powiedzia艂 by masowa m膮偶 piersi po okresie. Do tego 偶adnych tabletek antykoncepcyjnych bo SZKODZ膭. Tylko kalendarzyk i prezerwatywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o to si臋 ma do mojej wypowiedzi, serio..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbadaj TSH najlepiej by by艂o 1,5 ,nie 艣pi w staniku! Mo偶e dostalas uczulenia na materia艂 lub odcisly si臋 od stanika ,id藕 do lekarza jak po okresie nie przejdzie,je艣li jest wydzielona z sutka to id藕 juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj chodzi艂am w takim sportowym i ju偶 jest og贸lnie lepiej, TSH mia艂am 1.6 i przy tym wyniku pojawi艂 si臋 u mnie tr膮dzik a mam 21 lat, dlatego lekarz podwy偶szy艂 dawk臋 i tr膮dzik znika.

Udost臋pnij ten post