Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie swoje teściowe???????

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że teoretycznie mój narzeczony to taki trochę maminsynek, teściowa często za niego myśli, doradza mu, mnie w sumie czasem też, mój facet jest troszkę nieogarnięty ale kochany. No i przyznam się, że powinnam się wściekać że teściowa się wtrąca, ale ona generalnie pomaga mojemu facetowi, lubię moją teściową, mało tego zgadzam się z nią w 100% jeszcze nigdy nie miałam innego zdania więc w sumie mi to na rękę. Ma duży wpływ na mojego faceta ale mi to nie przeszkadza z przyczyn powyższych, wszystkie rady teściowej są z korzyścią dla mojego faceta i przez to dla mnie i się z nią zgadzam. Moja mama się wścieka, mówi że mój facet za bardzo słucha teściowej, ale mnie to nie przeszkadza. nigdy nie przeszkadzało. Boję się, że np za 5 lat zacznie mi przeszkadzać nagle, bo w teorii przynajmniej nikt nie lubi teściowej ^^

Ja swoją lubię. Bywało różnie na początku, ale teraz jest już ok.

Gość gość
Ja moją lubię od początku, kiedy nie była jeszcze moją teściową. :) M.in. dlatego, że w przeciwieństwie do twojej "teściowej", nie traktuje nas jak upośledzone dzieci. Może właśnie przez jej nadopiekuńczość twój narzeczony jest nieogarnięty? Ja bym w takim układzie nie wytrzymała, ale co kto lubi. :P

Gość gość
Ani lubie ani nienawidze. Jest mi obojetna. Czasem sie wtraca,probuje narzucic swoje zdanie i o ile dotyczy to mojej osoby,skutecznie to ukrocam. Natomiast jesli chodzi o mojego partnera to w niektorych sprawach sie z nia zgadzam i popieram nawet jesli zaczyna byc irytujaca. Zreszta w relacje matka-syn sie zbytnio nie mieszam. Nie wiem jak bedzie za kilka lat jednak na ten moment z tesciowa nie syczymy na siebie.Ot poprawne relacje

Gość gość
ja swoją lubię, ale przez mojego ciapowatego faceta zaczęłam się od niej i jego rodziny odsuwać. Do tego dziś złapałam załamanie nerwowe ze względu na poruszoną starą ranę, która miała być zagrzebana, a znowu została odnowiona i podwinięta pod dywan, na samowykrwawienie.

Gość gość
ja swoją też nawet lubie, choc zdarzyło się że np nie miałysmy podobnego zdania na jakis temat. I choć na poczatku ( jestesmy z mężem 5 lat po slubie) mąż jej sie bardzo słuchał tak teraz bywa róznie z tym. nie raz sie pokłócą. Bardziej irytują mnie szwagierki jak juz ;)