Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde :(

Polecane posty

Gość gość

Czy wszystkie sprzataczki sa takie p******e ?Jak nie zaklamana zlodziejka,to paranoidalna przewrazliwiona debilka,ktora wszedzie doszukuje sie zlosliwosci i ze inni jej niby caly czas klada klody pod nogi :O Masakra jakas :(

Gość gość
Wszyscy chodza kolo niej jak wokol smierdzacego jajka,a ta i tak ma caly czas wykrzywiona gebe :O Co zrobic ?

Gość gość
Nienawidze takich ludzi :O

Gość gość
ty... wyluzuj

Gość gość
Ona ma jakies urojenia :O Probuje mi wmowic,ze mowilam do niej zlosliwym tonem,wymysla rzeczy,jakie nigdy nie mialy miejsca a potem ,jak grzecznie mowie,ze to NIEPOROZUMIENIE,to ta mowi,zebym nie narzucala jej mojego zdania,bo ona wie,ze mowilam do niej podniesionym i zlym tonem :O I teraz chodzi cala naburmuszona,demonstrujac,jaka to ona nie jest urazona :O No mowie chora baba jakas :O Juz nawet nie mam ochoty z nia rozmawiac,caly czas cos jest nie tak ,zrazila mnie do siebie,mam dosyc :( Skad sie biora takie debilki ?

Gość gość
Uff musialam to wyrzucic z siebie,juz mi lepiej.Ale nigdy wiecej zadnej sprzataczki :O

Gość gość
A jeszcze inna to bylo ukoronowanie,tak smierdziala potem,ze musialam jej podziekowac :O