Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Graco Cashback dostała już któras pieniądze z tej promocji

Polecane posty

:) do mnie jeszcze nic nie dotarło; zgłoszone w okolicy 10 grudnia. Ale że póki co mam mały szpital w domu jeszcze nie dzwoniłem dopytać ponownie o zwrot.

Gość gość
Pieniązki dotarły 4 marca, tak jak informowały kobiety na infolinii. Niesmak po opóźnieniu pozostał, ale jednak wywiązali się z cashbacku.

Gość gość
Ja nie dość , ze nie otrzymałam żadnej odpowiedzi odnośnie zakupionego produktu to do tej pory nie otrzymałam ani grosika zwrotu!!! Na dodatek teraz juz nie ma z nimi żadnego kontaktu, bo nawet telefonu nie odbierają . Oszuści i tyle!! Nigdy więcej nie zakupie nic z GRACO!!!

Gość gośćSR
Po waszych wpisach spokojnie czekałam na przelew ale nic się nie działo w tej materii. W końcu dzisiaj znalazłam chwilę i zadzwoniłam po numer który znalazłam w jednym z wpisów. nie czekam za długo, odebrała bardzo miła Pani, podałam jej nr zgłoszenia i powiedziała ze status jest taki jak w mailu: Zakupiony artykuł o podanym numerze serii i modelu nie jest w zakresie oferty. Odpowiedziałam jej że w regulaminie jest informacja, że każdy produkt obejmuję ta promocja. Sprawiła więc paragon który wraz ze zgłoszeniem wysłałam i powiedziała, że Panie które weryfikowały moje zgłoszenie nie są polkami i nie poprawnie odczytały dane znajdujące się na nim.....( na paragonie jak byk: zakup krzesełka dziecięcego )To zostawiam beż komentarza. Po potwierdzeniu nr seryjnego krzesełka który kupiłam, Pani powiedziała że dane te są poprawne i teraz kasę powinnam otrzymać, ale nie była wstanie powiedzieć kiedy to nastąpi. Nie pozostaje nic innego tylko znowu czekać....Może do końca roku się uda /;p

z dodzwonieniem nie ma kłopotu; ale według informacji znaczna część otrzymała zwroty 29 lutego... według Pani następna transza ma wyjść do tygodnia.... oby bo też powoli mnie to drażni.

Gość gość
ja dostalam pieniazki graco !!! i bardzo się cieszę

Gość Anna D
Czytam i czytam, i ciśnienie mi rośnie.. Ta firma jest niepoważna, mają klientów za frajerów i najwyraźniej mają problem z wypłacalnością. Ja zgłoszenie zrobiłam 3XII, zaakceptowane zostało bez problemu mniej więcej w połowie XII, nikt nie robił mi cyrku z treścią paragonu. Mimo to do dziś zwrotu nie otrzymałam. Od początku lutego dzwoniłam do nich co tydzień, za każdym razem trafiłam na wspomnianą tu panią z ukraińskim akcentem i za każdym razem słyszałam, że już na pewno w ciągu tego tygodnia zwrot otrzymam. Z postów tutaj wynika, że połowa z nas miała rzekomo nie ten model.. Nie wierzę. Jednym tłumaczono, że to system błędnie odczytał paragon, innym z kolei, że źle go odczytały jakieś panie obcego pochodzenia. Na dodatek każdy z nas otrzymuje inne informacje co do terminu wypłaty zwrotów. Na ich profilu na fejsie też są posty klientów robionych tak w trąbę (w rzeczywistości ciśnie mi się na usta zdecydowanie niecenzuralne słowo) i tylko jakaś jedna lakoniczna odp. Kpina, chamstwo, oszustwo, a może i złodziejstwo :-|

Gość gość
Te panie co odbierają telefon chyba same nie wiedza kiedy ten zwrot nastąpi. Raz mówią do konca tygodnia a raz do konca miesiąca.

o to sie wkurw... cóż wpłąty dalej brak a próba dodzwonienia kończy się wysłuchaniem informacji że nie mogą odpowiedzieć na moj telefon... Totalna porażka ta FIRMA!

Gość gość
NIgdy nie dajcie się wrobić w takie promocje! Jesli firma jest ok to od razu daje zniżkę - w ten sposob nie wydaje na obsugę ewentualbego cashbacku, to jest robione tylko po to, zeby sprzedać więcej i drożej, a zyskac na tych, którzy się nie będa upominac o swoje. Ponad 10 lat temu z okazji mistrzowst w kopanej - nie pamietam jakich - Thompson oferował swój sprzęt po normalnej cenie, ale obiecał zwrot bodjaże 50zł za kazdego gola, którzy strzela Polacy, akurat potrzebowalam telewizora, więc kupiłam od nich. Nasi strzelili 3 gole, poszłam po zwrot, okazało sie, że absolutnie nikt o promocji nie słyszał, na ich stronie cisza, że coś mi się pomyliło. Nigdy więcej gupiego naciągania.

importer graco jest w krakowie; nr 12-614-42-55 twierdza iż zajmą się tematem. .... zobaczymy

Gość gość
Ta promocja to sobie raczej odstraszyli klientów

Gość SRC
21 marca Pani mówiła mi że akurat dziś pieniądze zostały wysłane, ale idą zza granicy więc może to potrwać 2-3 dni. Dzwonię dziś i nic. Komunikat, że mam się skontaktować z działem obsługi organizatora. Więc dzwonie do Newell Poland Services Sp. z o.o bo taki organizator jest wpisany w regulaminie i co ? i nikt nie odbiera..

Gość Rzufik1
trwało to bardzo długo; kilka telefoów; wiele obietnic; pare maili ....ale właśnie dziś wpłyneło:) całe 200 zł :) więc mimo kłopotów...jednak się wywiązali.

Gość gość
Ja również mogę potwierdzić - dziś otrzymałem zwrot. Nie obyło się bez telefonu do organizatora; wcześniej mój zarejestrowany zakup został odrzucony. Wygląda na to, że ogranizator z premedytacją liczył, że wielu po prostu odpuści temat, a wypłatę otrzymają Ci którzy się "odwołają". Tego oczywiście raczej nie da się udowonić, ale nie ma co dalej drążyć - wnioski i opinię każdy sobie wyrobi. Kto się zarejestrował i otrzymał nr zgłoszenia, a nadak czeka na zwrot - niech dzwoni.

Gość gość
ja rowniez dzwonilam zeby wyjasniac czemu odrzucili,zmienili staatus,czekalam od grudnia,dzis dostalam zwrot.

Gość Anna D
Dodam od siebie, że też dostałam dziś w końcu zwrot. Po 17 tygodniach czekania, 5 telefonach, korespondencji...

Gość gość
U mnie tez pieniążki na koncie. W końcu.

Gość gość
kochani ja nadal czekam na zwrot czy jest ktoś jeszcze kto nie dostał pieniążków? czy mogę już o nich zapomnieć? dodzwonić się do nich nie mogę. czy ktoś pisał do nich mail? na jaki adres? zwrotny z którego oni piszą? proszę odpowiedzcie

Gość gość
A podliczyliście ile wydaliście na telefony na infolinię dla tych 100-200 złotych?

Gość gość
Kochani, dostałam wreszcie zwrot wszystko jak trzeba

Gość gość
Ja tylko raz dzwonilam , groszowa sprawa. dodzwoniłam sę od razu