Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną :(

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z dziewczyną 7 miesięcy i od początku naszego związku nie chce ustawić ze mną związku na fb nie chce żadnych zdj ze mną na fb :/ problem polega na tym ze usunęła fb bo tak się umówiliśmy ale jej mama dodała zdj dwojga swoich dzieci w tym moja dziewczyna no i napisałem komentarz " moja kochana Paulinka " po czym DJ zostało usunięte czy ona się mnie wstydzi?? Dziś rano się z nią spotkałem i powiedziałem jak będę chciał z Tb zerwać to tez tego nie ustawisz?? A ona nie wiec zerwałem a ona się odwrócila i poszła po chwili ja dogonilem i nawet nie płakała :( czy jej nie zależy??

Gość gość
Nie zależy jej ani trochę a wstydzi się na pewno skoro na światło dzienne ma to na fb nie wyjść. Olej

Gość gość
Wstydzi się ciebie, abo kręci z kimś innym i chce to ukryć

Gość gość
Jej mama ma takie zdjęcia gdzie jest jej mama i ona dziś skomentowalem tez podobnie jak myślicie tez zdj usunie?? Spytałem dlaczego tak zrobiła i odeszła to mówi ze " a co man za Tobą latać? "

Gość gość
Bardzo się w niej zakochałem szkoda ze ona tego nie czuje a mieszkam sam i nie mam kontaktu prawie z nikim ciężko mi bez niej bo jestem wtedy sam :(

Gość gość
Kopnij ją w d**e i znajdź sobie taką co sama cię będzie prosić o wspólne zdjęcie na fb :D Boże jacy faceci są ciemni. Przecież to nie trzeba pytać. Ewidentnie widać że ona Cię nie chce.Czlowieku weź się ogarnij i nie daj z siebie idioty robić. No chyba że nie jesteś zbyt przystojny i trzymasz się jej jak tonący brzytwy

Gość gość
Jestem przystojny bynajmniej tak mi mówią :) a ona jeszcze dziś do mnie : jak Ty chcesz zerwać przez fb to ok...

Z jednym się zgadzam - Boże, jacy faceci s ciemni! Kolego, masz bardzo poważny problem - bez FB nie istniejesz. Ogarnij się, ja rozumiem że w podstawówce jeszcze jest się niedojrzałym, ale FB to nie jest prawdziwe życie. A Ty jesteś uzależniony od tego portalu.

"Jestem przystojny bynajmniej tak mi mówią :) a ona jeszcze dziś do mnie : jak Ty chcesz zerwać przez fb to ok..." XXX Nie używaj słów, których znaczenia bynajmniej nie rozumiesz. Oceniła się prawidłowo - zerwałeś z nią z powodu FB. Jak kretyn.

Gość gość
Mam 18 lat :)

gość dziś XXX To nie zachowuj się jakbyś miał 10. Dziewczyna zlewa FB, a Ciebie ta sytuacja przerosła. Faktycznie, zerwij z nią, nie marnuj życia jednej z nielicznych normalnych dziewczyn. Ustaw sobie status na fejsie, dostaniesz kilka lajków i będziesz szczęśliwy. A ona będzie miała szansę znaleźć faceta, dla którego FB jest równie żałosny jak dla niej.

Gość gość
Przedchwila z nią Rozmawiałem i mówię " czemu jak chciałem z Tb zerwać to się odwrócilas i poszłaś " a ona " a co miałam zrobić? Mam za Tobą latać? " juz sam nie wiem o co jej chodzi nigdy nie chce mi powiedzieć o co chodzi ....

Gość gość
No dobra okej niech Ci będzie stanowczy masz trochę racji ale z drugiej strony jak ma chłopaka 7 Mc i na konto na fb, ma tam swoje zdjęcia to czemu z nim mieć nie chce? Może to nie jest powód do zerwania ale ten fakt pokazuje że dzieci z tego nie będzie. Ja mam zdjęcia z partnerem na fb i jakoś krzywda mi się nie stała.i nie unikakałam tego jak ognia.Czy to trochę nie dziwne?a ty autorze może napisz o waszych relacjach poza durnym fb

Powiem Ci o co chodzi - jest intelektualnie o lata świetlne przed Tobą. Zostaw ją dla kogoś mądrzejszego, wybacz, ale pewnych braków umysłowych nie nadrobisz. I czego się niby spodziewałeś, że jak zerwiesz to co ona ma zrobić? Aaaaa... w ogóle nie pomyślałeś, prawda? :) Wspominałem o pewnych brakach...

gość dziś No dobra okej niech Ci będzie stanowczy masz trochę racji ale z drugiej strony jak ma chłopaka 7 Mc i na konto na fb, ma tam swoje zdjęcia to czemu z nim mieć nie chce? XXX Ejże - ona nie ma tam konta, autor w pierwszym poście pisze, że dziewczyna usunęła FB. Koleś dopisał komentarz do zdjęcia, które umieściła matka dziewczyny. I prawdopodobnie matka usunęła ten komentarz. Podsumowując - nie mam "trochę" racji tylko od początku do końca. Sam bym chętnie się umówił z dziewczyną autora, gdybym nie był już zajęty no i trochę młodszy :)

Gość gość
"Usunęła fb bo tak się umówiliśmy "Trochę krzywa sprawa ..jak z podstawówki no ale cóż Stanowczy : po co tak właściwie matka miała by usuwać komentarze chłopaka swojej córki ?no mnie się osobiście wydaje że raczej córka sobie tego życzyła:) Chyba że mamusia nie chce mieć Cię jako przyszłego zięcia :) Ty autorze z nią po prostu pogadaj szersze a nie na forum wchodzisz się żalić bo tu nie znają ani ciebie ani jej ani waszych relacji to co mają Co wielce mądrego powiedzieć ..

Gość gość
9:19 Jeśli jesteś "niestety zajęty " to zawsze możesz nie być :) wystarczą dwa słowa :) A skoro mamy umierać młodo to dużo Ci już nie zostało :)

Gość gawlikowski jan
Rozwiązanie jest proste Kręci z kimś innym i nie chce żeby ta osoba dowiedziała się że jest z Tobą. Może chce wrócić do byłego albo coś i nie chce żeby on zobaczył że jest z kimś innym.

"Stanowczy : po co tak właściwie matka miała by usuwać komentarze chłopaka swojej córki ?no mnie się osobiście wydaje że raczej córka sobie tego życzyła:)" XXX Odwrócę pytanie - po co matka miałaby trzymać komentarz na swoim koncie, które - jak przypuszczam - założyła do kontaktów z psiapsiółkami w swojej kategorii wiekowej. Po 7 miesiącach do bycia zięciem, w wieku 18 lat, to jeszcze daleka droga. Aczkolwiek całkowicie zgadzam się z opinią, że usuwanie konta z FB bo "tak się umówili" jest co najmniej dziecinne. Chociaż bardziej zastanawia mnie dlaczego autor nie usunął.

gość dziś 9:19 Jeśli jesteś "niestety zajęty " to zawsze możesz nie być :) wystarczą dwa słowa:) A skoro mamy umierać młodo to dużo Ci już nie zostało:) Nie napisałem "niestety":) To kolosalna różnica :) Bardzo słuszna uwaga o tym umieraniu...

Gość gość
Ja tez rozważam usunięcie fb :) ale chodzi o to ze pytałem się jej czy jak dodam jej zdj na tło to bd zła to oba tak. miejsza z fb postaram się tym nie przejmować ale jęk były mógł dodawać jej post ze ja kocha a ja nie mogę i z tego powodu dziwnie się czuje pod względem Fb

Gość gość
Cudzysłów nie oznaczał cytatu tylko przenośni. Napisałeś to tak że zabrzmiało jakbyś niestety być zajęty :D bardzo dziekuję za zgadzanie z większością moich opini :) Ale i tak uważam że coś mi tu śmierdzi. Albo dziewczyna nie traktuje go w ogóle poważnie albo jej matka go nie lubi :D bo j osobiście bym nie usunęła komentarzy wiedząc że to chłopak mojej córki chociażby z życzliwości ludzkiej ;) która jest na świecie już na wymarciu :D

Gość gość
Mi się wydaje ze lna nie chce aby się ktoś dowiedział ze jesteśmy razem,jej tata ostatnio był i szykuje się ślub od jej strony i jej tata chciałby żebym jechał jak myślicie jak pojedzie sama to zapewne nie chce mnie :/ była ze trzy miesiące temu na ślubie u kuzynki i tez sama pojechała nie wiem co mam o niej myśleć bardzo ja kocham ale wydaje się dziwna jak by mnie kochała, ostatnio nawet się nie kochamy :/ a Przecież osoby kochające się uprawiają razem seks

Gość gość
A może też jej to przeszkadzało? Przecież to jest już największa wiocha Ever jak c***artner na Facebooku pisze kocham cie zamiast ci to powiedzieć a jeszcze często mieszkają ze sobą ha ha Dajże dziecko sobie spokój bo aż włosy na plecach stają jak si czyta takie plastikowe problemy. Wojna za rogiem ,zapasy wody i żywności zbierać bunkry kopać a nie na Facebooku siedzieć :)

Gość gość
Nie wiem już co myśleć a ci myślicie o tym ślubie?? Może nie chce się ze mną pokazać rodzinę i wgl ludzia, usuwam dziś fb :)

Gość gość
Nie zabiera chłopaka jako osoby towarzyszącej ?człowieku bierz super w troki bo to na pewno miłość nie jest

Gość gość
Poza fb bardzo dobrze się dogadujemy ona przyjeżdża do mnie ja do niej i tak dalej w wakacje u mnie była tygodniami teraz jest w domu i chodzi do zaocznej szkoły lecz nie zawsze wydaje mi się ze jej nie Zależy na szkole :/ mógł bym dodać że bardzo lubimy spędzać razem czas jakiś miesiąc temu wypiłem z okazji ze zostałem wujkiem no i ja wyzwalem było ciężko ale ona napisała do mnie : nie chce innego chce Ciebie "... Pytać się o wszystko jeżeli chcecie, w ten weekend oczywiście jadę do niej :)

Gość gość
No właśnie chyba nawet nie chce abym tam jechał nawet do jej taty bo dwie wioski dalej mieszka jej były może ona coś do niego czuje?? jej były dodawał jej posty na fb a ja nie mogę :( to mnie boli

Gość gość
Ja nie jestem jakimś maniakiem fb ale chciałbym żeby ludzie wiedzieli że ona jest zajęta tylko na tym mi zależy