Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną :(

Polecane posty

"Ja tez rozważam usunięcie fb usmiech.gif ale chodzi o to ze pytałem się jej czy jak dodam jej zdj na tło to bd zła to oba tak. miejsza z fb postaram się tym nie przejmować ale jęk były mógł dodawać jej post ze ja kocha a ja nie mogę i z tego powodu dziwnie się czuje pod względem Fb" XXX Może były skutecznie zraził ją do FB? I trochę słabo rozważałeś to usuwanie konta, skoro masz taką s***czkę z FB. A to fotę wrzucić, a to komentarz dodać. Może to też ją wkurza, pomyślałeś o tym? I gdzie ten post dodawał jej były, na portalu jej matki?? gość dziś Cudzysłów nie oznaczał cytatu tylko przenośni. Napisałeś to tak że zabrzmiało jakbyś niestety być zajęty smiech.gif bardzo dziekuję za zgadzanie z większością moich opini usmiech.gif Ale i tak uważam że coś mi tu śmierdzi. Albo dziewczyna nie traktuje go w ogóle poważnie albo jej matka go nie lubi smiech.gif bo j osobiście bym nie usunęła komentarzy wiedząc że to chłopak mojej córki chociażby z życzliwości ludzkiej oczko.gif która jest na świecie już na wymarciu smiech.gif XXX No to nie niestety, żeby nie było wątpliwości :) Cała przyjemność po mojej stronie :) Ja nie wiem czy bym usunął, bo nie ma mnie na FB, ale myślę, że mógłbym tak zrobić. To moje konto i ja decyduję o komentarzach :) Pomijając życzliwość, no jakoś nie przekonuje mnie takie werbalne afiszowanie się, bardziej do mnie trafiają czyny. gość dziś "bardzo ja kocham" I dlatego chciałeś z nią zerwać, to logiczne. XXX "ale wydaje się dziwna" Bo nie ma konta na FB XXX "jak by mnie kochała, ostatnio nawet się nie kochamy :/ a Przecież osoby kochające się uprawiają razem seks" W życiu nie poszedłbym do łóżka z laską, która robi mi awanturę o usunięty komentarz na profilu mojej matki, która chce ze mną zerwać z powodu FB i jeszcze jest z tego tytułu oburzona. A uwierz mi, bardzo lubię seks. Teraz wyciągnij wnioski.

Gość gość
Ja nie mam FB i nie miałam. Szczerze pisząć nie chciałąbym żeby mój partner wypisywał pod moimi zdjeciami. Czy to na moim profilu, jeszcze bym przekłneła, ale pod zdjęciami na probilach innych osób? Sorki, ale dla mnie to trochę śmieszne. Mierzą mnie te zwyczaje, selfie etc. Jakoś nie wiem, nie chciała bym żeby się afiszował akurat na FB czy tym podobne.

Gość gość
Tobie żależy na tym żeby wszyscy wiedzieli że jest zajęta tak ?czujesz się człowieku? Wiercisz już dziurę w brzuchu a tak naprawdę jesteś dzieciak i wcale się nie dziwie jej że nie chce by wszyscy wiedzieli że jest z takim smarkaczem. Będzie chciała to i tak odejdzie albo zdradzi nie ważne czy na Facebooku wszyscy będą wiedzieć że jesteście w związku. .Chryste

Gość gość
Jej były na jej tablicę a fb dodawał jej posty, ona nie chce mi tego wyjaśnić dlaczego on mógł a ja nie mogę

Autorze, chlejesz i ją wyzywasz, naprawdę dziwisz się, że pojechała na wesele bez Ciebie?? Chciałbyś żeby wszyscy wiedzieli, że jest zajęta? Po co? Bo masz tak małe jaja? A może uważasz, że taka informacja sprawi, że przestanie być kobietą? A wiesz, że wielu facetów woli zajęte?;) Chłopie, rzuć ją, w dowolny sposób, nawet smsem, bo widać, że dziewczynie jeszcze zależy i się marnuje na ... takiego kogoś jak Ty...

gość dziś Jej były na jej tablicę a fb dodawał jej posty, ona nie chce mi tego wyjaśnić dlaczego on mógł a ja nie mogę XXX Przestań już. I dorośnij.

Gość gość
A ja wam powiem jedno.Nie ma co się starać tłumaczyć komuś czegoś czego on nie jest w stanie pojąć a czym więcej pisze tym bardziej widąc że to jest śmiech na sali a nie problem.Wątpię że masz AŻ 18 lat choć teraz młodzież dojrzewa później. .. Jak dla mnie to jesteś infantylny. Życzę Ci odnalezienia się w realnym życiu.Wychodzę z tego tematu bo już mnie nerwy biorą.

Gość gość
Mało_stanowczy Zdarza mu się :)

Gość gość
Czy potrafi ktos zyc bez facebooka dzisiaj??

Gość gość
Dziś płakałem bo potrzebowałem pomocy po prostu czułem się samotny dzwonie do niej a ona ze nie może iść do domu bo jest u koleżanki na cherbacie i nie może nawet teraz rozmawiać to jest wielka miłość? Tak jej zależy?

Gość gość
Herbacie pisze się przez samo h ty analfabeto. .