Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie w 40 latku

Polecane posty

Gość gość
jeśli jesteście wolni próbujcie do 45 latka - mnie podoba się 44 latek, podobali też i starsi, mam 31 lat jeśli nie będzie chciała z Tobą być, da Ci znać - nie szkodzi spróbować radzę: spróbuj :)

Gość gość
M_S powrocil

Gość gość
jeszcze na chwile brakuje komicznego, brata nidzwiedzia, zawsze szczerego

gość dziś XXX Nie sądziłem, że ktoś jeszcze pamięta te nicki na forum :) Widzę, że mam do czynienia ze stałym bywalcem/bywalczynią ;)

Gość gość
rowniez nie uwazam aby pamietano te niki chociaz brata niedzwiedzia dalo sie zauwazyc na forum w pazdzierniku bywalcem jestem od dawnego czasu z doskoku, srednio raz w miesiacu stad zdziwienie gdy pojawila sie twoj nik

Gość gość
i nic nie tracisz z takiego znikniecia

Gość gość
Daje mu odczuć to.może słabiej niż on może też ostatnio za bardzo skupiam się na sobie ale tak było od zawsze nawet gdy dawałam z siebie 100%.Myślę że to po prostu chora zazdrość. I może dla tego ja tak bardzo chciałam zrobić na przekór i móc mieć kolegów których mieć nie mogłam. .

Gość gość
W wieku 17 lat zwiazalam sie z 13 lat starszym facetem. Bylismy razem 8 lat lat. Teraz jestem w zwiazku z 16 lat starszym. Pomiedzy jednym a drugim spotykalam sie z chlopakami co najwyzej 3-4 lata starszymi. Niestety brakowalo mi tego co znajduje w starszych jesli chodzi o zachowanie i ogolnie sposob myslenia. Nie mniej nie uwazam ze kazda dziewczyna bedzie szczesliwsza ze starszym, wszystko zalezy od tego czego oczekujemy od drugiej osoby. Ale jesli uzalezniamy wlasne szczescie od tego co powiedza inni... nie mowiac juz o takich anonimowych ekspertach i profesjonalnych poradach jak tu na forum:) Autorko a czy przypadkiem problem nie lezy nie w roznicy wieku a w tym ze skoro zwrocilas uwage na innego facetach cos jest nie tak w Twoim obecnym zwiazku?

Gość gość
A możesz troszkę bardziej zaprzyjaźnić się ze słownikiem ortograficznym? :D ciebie nie da się czytać!

Gość gość
Autorko a czy przypadkiem problem nie lezy nie w roznicy wieku a w tym ze skoro zwrocilas uwage na innego facetach cos jest nie tak w Twoim obecnym zwiazku? xx odpowiedziala i zapytala ta osoba, ktora watek przeczytala :D gratulacje

A ja mam w ekipie 15 lat młodszych kolegów i nikt nie zauważa różnicy wieku. Nawet niektórzy myślą że jestem młodszy od nich. Niektórzy z nich wyglądają staro, mają siwe włosy, a ja trzymam się dobrze, wiec to chyba geny decydują a nie PESEL. A u ciebie to masz rodzinę, wiec wybij sobie go z głowy. To jest problem.

Gość gość
Wiem i wybijam bo ja niczego od niego nie chce ani nie mam żadnych nadziei czy coś.Dobra dzięki ludziom za odpowiedzi usuwam to cześć

Gość gość
Gosciu 13:14, punkt dla Ciebie, nie przeczytalam:) przestalam po ktoryms komentarzu ze 40 latek to stary dziad

Gość gość
tak autorko, uwazasz ,ze usuniesz watek jesli masz taka chcec, gratuluje nic nie wnosi i tobie tez nikt do rozumu nie przemowi zajmij sie j. polskim

Gość gość
gość a 40 latka to młoda kobieta? Tutaj bez żenady nazywa sie 25latki starymi babami, ale jak dziada (ze wzgledu na różnice wieku) nazwac po imieniu to święte oburzenie Autorko usuń wątek, na kafeterii nie znajdziesz zrozumienia. Tu same ideały, żyjące w "idealnym" świecie

Gość gość
do gość z Moze ona czeka na jakis ruch z twojej strony? Moze tez cos do ciebie czuje? Nie musisz jej niczym imponowac, wazne zebys byl prawdziwy i szczery. Badz soba... :) Aaa i jeszcze jedno, nie jestes jak napisales 'starym dziadkiem' :P Ja np. nie lubie niedojrzalych mezczyzn w swoim wieku, swietnie dogaduje sie ze starszymi, sama mam 30. Trzymam za ciebie kciuki :)

Gość gość
niech sie zwolni z pracy ,zostanie bezrobotna:D

Gość gość
niektore lubia starszych.

Gość gość
do gość z mnie zauroczył facet ok 15 lat starszy i nie chodziło o jego kasę. Nawet jeśli ją ma to jest bardzo skromnym człowiekiem i nie obnosi się z tym. I jest na pewno młodszy duchem niż niejeden jego rówieśnik. Jeśli jesteście wolni to działaj :) Gorzej, jeśli oboje jesteście zajęci to już gorzej.

Gość gość
ucxucia sa i koniec nic nie poradzisz