Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakies super matki

Polecane posty

Gość gość
Każda matka która daje maximum miłości dziecku to super mama.

Gość gość
Tasmanska jest bezpłodna i wymadrza się że dzieci trzeba bić. Myśli że jest idealna więc jęk dzieci też byłyby idealne

Gość Tasmanska
Po pierwsze NIE jestem bezplodna i nie wyssiewaj z palca takich bzdur. Jestem plodna I nic sie w tym temacie nie zmienilo od czasu pokwitania , ale moja macica, moja sprawa Po drugie NIGDY NIE napisalam ,ze dzieci trzeba bic, wrec przeciwnie, jestem zania ze dzieci NIE powinno sie bic i lepiej do takich czynow sie nie posuwac. A ze bylam bita I o tym kiedys napisalam? a czemu mam sie tego wstydzc? jak juz to moi rodzice powinni, ja sie nie wstydze o tym glosno powiedziec. Sama osobiscie zadneg dziecka nie bije i nie bede tego robic bez wgzledu na kogo zgode ,lub brak. Taki szlam z perfidnymi klamstwami to jak zwykle na kafe

Gość Tasmanska
Mam prawo uwazac, ze moje dzieci byly by rewelayjnie wychowane i nigdy bym sie za nie nie wstydzila, ja przykladalabym uwage do nienagannego zachowania dzieci, wiekszosc rodzicow bagatelizuje to a to blad. Natomiast kilkukrotnie wspomnialam ,ze juz siebie nie uwazalabym za taká perfekcyjna, ani idealna, ani super, lecz jak sie czyta to co wygodniejsze to coz potem sie dzwic ze sobie dopowiadasz jak w wczesniejszych swoich fantazach

Gość gość
Ja znam. Trojka dzieci, wielki dom nablysk, dzieci zadbane, ogród ze mucha nie siada. Dzieci grzeczne, wychowywane z miłością, nauczone szacunku, rozwijajace swoje pasje. Ona ma czas na wszystko, cwiczy, plywa , trzyma dietę która wymaga osobnego gotowania,duzo czasu poświęca dzieciom. Czasem się zastanawiam czy ona kiedykolwiek odpoczywa. Na serio ją podziwiam.

Gość gość
Tasmanskiej matka natura odmówiła nawet dzieci :) ona wie co robi.

Gość gość
Ja znam. Matka czworga (!) dzieci, ledwo skończyła 30 lat, piękna, zadbana, pracuje zawodowo (i to nie pierdzenie w stołek w biurze ale kierownik dużego działu w markecie), dzieci w wieku szkolnym, przedszkolnym i żłobkowym, jedno niepełnosprawne, wszystkie radosne, zadbane, szczęśliwe, mąż super przystojny, zapatrzony w nią jak w obrazek (to jej drugi mąż, dodam, bo pierwszy był damskim bokserem i alkoholikiem, pogoniła go). Wspaniała, silna, piękna i mądra kobieta, piecze sama chleb, dba o zdrową żywność dla rodziny, zawsze ma czas wszystko (teraz zapisała się na kurs prawa jazdy), nie wiem jak ona to robi i szczerze podziwiam bo ja przy jednym i pracy zawodowej wymiękam...

Gość gość
Ta matka od koktajlu z łożyska wygrała :D

Gość gość
sluchaj w.g nich wszystkie sa super! ale prawde na kafe czasem odczytasz hhahhaha kaff syf w chcie dziecko niech sie soba zjmie a sary dyma na to