Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka00000000

olać go ?

Polecane posty

Gość kasienka00000000

Poszliśmy wspólnie z roku na imprezę , jest tam taki chłopak , który mnie zaprosił osobiście - nie ukrywam nie jest mi obojętny , więc to tym bardziej bolało. W knajpie czas spędził na bawieniu się telefonem , potem poszliśmy do drugiej knajpy gdzie mnie totalnie olał i nie był obecny a na koniec wracałam z innym kolegą bo ten poszedł szaleć dalej gdzieś indziej, dzięki temu drugiemu koledze w ogóle trafiłam do hotelu ( studiuję w innym mieście w weekendy)- zachował się z klasą. Na następny się tłumaczył- chociaż tego nie oczekiwałam ,że nie wie dlaczego poszedł i czy się obraziłam. Nie miałam tzw." focha" więc nie wiem dlaczego pomyślał,że mogłam się obrazić- nie dałam tego po sobie poznać byłam mimo tego wszystkiego miła. Wiem ,że to ja sobie coś uroiłam ,że mogłoby być. Wiem ,że będzie następny wypad i pewno mnie zaprosi . Powinnam zachować się honorowo i go olać , prawda ?

Gość gość
on jest pewnym siebie, cwaniakiem, badbojem, a Ty nudną gąską :classic_cool: taki bedboj szuka wyzwolonej loszki,która poniewiera facecikami a nie romantycznej pensjonarki

Gość gość
absolutnie nie jestem nudna laską , dlatego się mną zainteresował bo jestem energiczna , komunikatywna itd. To nie temat o mnie , tylko opis sytuacji. Moim zdaniem dziewczynę jak się zaprasza to się odprowadza chyba nie ?

Gość gość
- olać go ? - "W knajpie czas spędził na bawieniu się telefonem , potem poszliśmy do drugiej knajpy gdzie mnie totalnie olał i nie był obecny a na koniec wracałam z innym kolegą bo ten poszedł szaleć dalej gdzieś indziej," TAK!