Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Siedzę przynajmniej 8 godzin dziennie przy komputerze w tygodniu, czy oślepnę?

Polecane posty

Gość gość
A walisz ogona?

Gość gość
Zależy czy oglądasz foty ludzi z kafe wtedy

Moj rekord przy kompie to 18 godzin, w 2013 nak****alem na kompie srednio po 14 godzin dziennie przez jakies pol roku z przerwami na wizyty u rodziny. Kontakt z pc mam od malucha i wzrok mam wyborny. Moim zdaniem duzy teleeizor z bliska szkodzi, ale monitor to mit moim zdaniem. Jeszcze jak sie ma okulary ochronne to juz w ogole bajka. Trzeba tylko na plecki uwazac

18 godzin ja p*****le bolec nałogowcu, pewnie w diablo grałeś. właśnie ja nie nosze okularów bo wzrok na razie ok a przed sobą ma 3 monitory a nie 1 :D ale boje się że na starość jak będę miał 26 lat to się zemści i będę ślepy.

Ze co? We wrzesniu 2013 wzialem sobie tv z drugiego pokoju, 42 calowy a monitor sprzedalem. Gralem na tym do grudnia i wzrok jaki jest taki jest. Widze dobrze

Gość
Bolec 33 lata dziś nie jestem tego pewna...chcąc kupić taki płaszcz jak ostatnio nie możesz widzieć dobrze :P:D

4 miesiące co to jest, wzrok tak szybko sie nie psuje, a ja w robocie musze gnić przy kompie i dlatego pytam kiedy mi sie zj***e

Gość prawictwo pospolite 152
ja siedzie zwykle 12 godzin przy komputerze dziennie

bolec nie siedze teraz na wc :D prawictwo a zauważyłeś czy twoj wzrok sie psuł z czasem od kompa ?