Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to moze byc ciaza???

Polecane posty

Gość gość

Witam! Otoz dni 11-14 sa noimi dniami plodnymi uprawialam seks bez zabezpieczenia, dodam ze staramy sie o dziecko..uprawialam seks we wsYstkie dni plodne oraz przed nimi..dwa dni po prawdopodobnej owulacji, zobaczylam duza ilosc bialego gestego sluzu ktorego nigdy nie mialam., przedostatni dzien tego sluzu zobaczylam w nim kilka nitek krwii . Sluz trwal okolo 3-4 dni ( teraz juz go nie ma ) rowniez zaczely bolec mnie jajniki szczegolnie lewy..bol byl klujacy leecz nie non stop pojawial sie i znikal..i tak pare dni.., byly takie 2 dni ze nie moglam spac tak bolaly to bylo 3-4 dni po owulce.. jednego dnia bolalo mnie tez podbrzusze jak na okres lecz to byla tylko jednorazowa sytuacja zadnych boli podbrzusza juz nie mam ..W tym czasie zaczely dochodzic skurcze macicy..mialam je moze pare razy..biust jest powieksZony jakos tak nie normalnie sa wieksze niz przed okresem, sa tez wrazliwe lecz nie bola , sutki i brodawki sa jakos nie naturalnie wieksze Do okresu jeszcze dwa dni robilam test dwa dni temu lecz pokazalo jedna kreske ale to chyba jesCze za wczensie na testowanie, dodam ze od 2-3 dni zaczelam ciagle biegac do toalety...dodam ze gdy jajniki mnie nie bola , pulsuja szczegolnie lewy gdy poloze reke czuje go..dodam tez ze od paru dni mam strasZny apetyt jem 3 obiady dziennie i dalej jestem glodnq jem w dzien i w nocy odrazu gdy otworze oczy hehe, oraz ciagle mi zimno..prosze o odpowiedz i pozdrawiam wsYstkie starajace sie mamusie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować