Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczyłam dziś zdjęcia konkubiny mojego kochanka

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe jakim ty zespołem zalet jesteś, że wolał kobietę bez wyrazu szara myszkę hahaha

Gość gość
gość dziś Nie bądź taka pewna siebie, bo od nadmiaru słodkości w końcu człowieka zamdli, a obiad to zawsze obiad Gdyby był niestrawny awansowalabyś na konkubinę xxx Przecież ona jest taką samą konkubiną jak i ty :D

Gość gość
Jak się rozszczekały sfrustrowane konkubiny bez godności. :D Godzą się na zdrady desperatki i jeszcze tłumaczą swoich gachów, że facet nie jest monogamistą, bo same walą w gacie ze strachu, żeby gach nie kopnął w zad. Wiedzą głupie baby, że on w każdej chwili może iść do innej, a konkubinie powie, że to koniec i nic mu nie zrobi. Jesteście śmieszne i zarazem żałosne

Gość gość
A wiesz dlaczego woli ją? Bo lepiej dzielić życie z osobą interesującą, mającą duszę niz piękną, ale głupią, bo to by dopiero była męczarnia x głupia to jesteś ty skoro myślisz że dokonałaś cudu wychodząc za mąż dopiero po 40 tce za dzieciatego rozwodnika i jeszcze tolerujesz jego notoryczne zdrady :D

Gość gość
Oszukujcie się dalej drogie zony i konkubiny , że pomimo, że was zdarzają to i tak was kochają! :) jak można być takimi debilkami

Gość gość
A jak mozna byc taka debilka,ze lyka sie wszystkie sciemy tego kolesia i jest tylko worem na sperme? Skad ta pewnosc ,ze koles oklamuje zone/konkubine a wam,kochanice cwierka prawde? Chocbys mu robila najlepszego loda na swiecie to nie zostawi dla Ciebie partnerki i to Was tak boli. Pogotowie seksualne,ktore musi sie starac, byc dyspozycyjne bo inaczej nastapi zmiana na inny model. Jestescie jeszcze mlode i nie rozumiecie jakie kryzysy sa w z wiazkach,malzenstwach, co robi rutyna w zyciu a mimo to ludzie decyduja sie ratowac. Autorko, jesli wezmieesz kiedys slub To zobaczysz co to za doniosle uczucie skladac przysiege na cale zycie lub trzymac w ramionach nowo narodzone dziecko i podawac je jego ojcu, martwic sie i wspierac gdy to dziecko jest chore...takie chwile lacza na cale zycie i to jest milosc. I on nie zostawi jej bo ja poprostu kocha,bo jest matka jego dziecka, moze zmeczona,moze nie majaca tyle czasu by zadbac o siebie. A Ty wytapetujesz facjate,zalozysz kiecke i szczycisz sie ze Jestes lepsza? W czym? W marnowaniu kilku lat zycia na bycie s*******jka zajetego faceta? Malo wolnych kolesi dookola?

Gość gość
madre slowa...