Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu single ponizej 30stki?

Polecane posty

Gość gość

Czy macie swoje paczki znajomych? Czy zostaliscie może sami, bo reszta juz znalazła swoją drugą połówkę? Ja jestem sama, a mam dopiero 23 lata. Nasza paczka sie rozpadła i kazdy juz ma swoich znajomych i swoje plany z ta druga polowka. Troche przykro.

Gość gość
Zdecydowanie nie ułatwia:). Ja pozwoliłam sie odezwać - od 26 dni jestem po 30:). I sama. Mam paczkę zanjomych tylko jest jeden minus...a w zasadzie dwa.....to same koleżanki i wszystkie również same. Wiec to zdecydowanie utrudnia poznanie kogoś:).

Gość gość
Ale nie o to chodziło w tym wątku czy ułatwia czy nie. Chodziło o to czy macie jakich znajomych po tym jak reszta odeszła, bo mają już swoje życie z kimś innym. Rany.

>>>Zdecydowanie nie ułatwia . Ja pozwoliłam sie odezwać - od 26 dni jestem po 30 . I sama. Mam paczkę zanjomych tylko jest jeden minus...a w zasadzie dwa.....to same koleżanki i wszystkie również same.<<< x A nie ma tam jakiejś pulchnej intelektualistki, przed czterdziestką :) ?

Gość gość
Nie ma, wszystkie swieże 30stki - jeden rocznik:)

Gość gość
To co do mnie - ta moja paczka kiedys była wieksza. Ci co sie pożenili spisania na straty. Ale zwłaszcza Ci co mają dzieci - z nimi już nie pogada. TYlko dziecko to, dziecko tamto - wiec kontakt samemu sie urywa bo ileż można:).

>>>Nie ma, wszystkie swieże 30stki - jeden rocznik<<< x Szkoda :(. x A może którejś puszystej samotność bardzo przeszkadza :) ? x Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma :D.