Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w tym zlego ze mam mega wymagania szukam swojego idealu

Polecane posty

Gość gość

I odrzucam kazda dziewczyne z najmniejsza wada przez co jestem sam? No co w tym zlego... Przeciez wiem kogo chce! :)

Gość gość
To twoje wymagania i twoje życie.

Gość gość
Co w tym złego, że dziewczyny szukają swojego ideału i odrzuciły ciebie? Przecież nie jesteś ich ideałem, mają prawo!

Gość lawlieeet
Ja tez jestem mega wymagajaca: Mezczyzna ma mnie kochac i szanowac, powinien byc rowniez pracowity i ambitny, w miare inteligentny, uwielbiam osoby z artystyczna dusza, miec pasje,zainteresowania, byc zadbany, przystojny, miec pieniadze. :)

Gość gość
Lepsze to niż związki na siłę, z desperacji, bo tak trzeba, bo inni się już pożenili.

Gość gość
ja mam to w d***e, ale wiele osob w*****a takie zachowanie, ja bym sie kryla w towarzystwie, sama taka nieraz udaje ze niby kazdy jest przystojny zeby ludzie sie nie wsciekali jakie wymagania z kosmosu

Gość gość
Ja zaś mam chłopaka, który nie spełnia moich wymagań w stu procentach i tak nie mogę się doczekać kiedy wreszcie go znowu zobaczę za parę dni. ;) Nie ma nic złego w tym, że chce się tak po prostu z kimś być. :) I po co życie marnować? :P

Gość gość
17:43 dokladnie to moje zycie a wymagania trzeba miec a nie brac kazdego/kazda jak leci...