Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dalej jesteście zadowoleni że wygrało pis

Polecane posty

Gość gość

dalej jesteście zadowoleni że wygrało pis

Gość gość
Zaraz będzie najazd obrońców pisu

Gość gość1234789
oczywiście :) w końcu jakiś porządek w tym kraju będzie. Jedno co mi się nie podoba to 500 zł na dziecko bo według mnie to doprowadzi do rozwoju patologii, która w tym będzie widziała swoje źródło utrzymania

Gość gość
Nie glosowalam,ale coraz bardziej jestem zadowolona :p brawo,w koncu ktos zaczął faktyczne czyścić ten burdel.

Gość gość
porządek ? niby jaki ?

Gość gość
Ten ich fanatyzm katolicki to porażka.Wczoraj słyszałam w radiu,że chcą wycofać edukację seksualną ze szkół ,a o tych sprawach informować mają rodzice :O Potem pieprzą o maturze z religi.Nie długo polska stanie się państwem wyznaniowym,a za nie pójście do kościoła będzie mandat.

Gość gość
bedziecie mieć drugą Koreę Polnocna

Gość gość
gość dziś tak, na pewno będą mandaty za nie chodzenie do kościoła :D A z tą edukacją seksualną to bardzo dobrze, jak chodziłam do szkoły tego nie było i jakoś nikt się nie rozmnażał na potęgę :D

Gość gość
módlmy się biało czerwona drużyno

Gość gość
Już jest dyskryminacja dzieci z rodzin niekatolickich,

Gość gość
W szkolach oczywiście

Gość gość
Bardzo dobrze?Niby dlaczego?Że cofniemy się 100 lat wstecz i od następnych pokoleń dla dzieci(jak nazywacie konie 15 lat dziećmi) słowo "seks" to znowu będzie temat tabu?Kurwa bardzo dobrze ... :<

Gość gość
ja jestem zadowolony jak na razie. z powodu drobiazgow - usunięcia flagi ue z konferencji premiera (a daj boże i z sejmu). prezydent w koszulce z polską flagą. widać że w końcu mamy rząd i prezydenta lojalnych wobec polski i polakow a nie jakichś unijnych sługusów. ale jak będą naprawdę wyglądaly ich rządy to się jeszcze zobaczy. na razie trwa bitwa o trybunal konstytucyjny. jak ją wygrają to można liczyć na naprawę polski.

Gość gość
Tez nie bardzo mi sie podoba pomysl 500zl na dziecko,chyba lepiej bedzie jesli dadzą po 200 ale każdemu, a tym najuboższym dołożyli by ulg i tez pod pewnymi warunkami,nie wyobrazam sobie sytuacji gdy kobieta samotna zapiernicza w pracy osiaga jakis dochód i nie lapie sie z jednym dzieckiem w widełki, a niestety w dalszej rodzinie mam dziewuche,ktora nie przepracowala ani jednego dnia w życiu ma 4 dzieci,dostaje alimenty i z tego żyje a teraz jeszcze dostalaby dodatkowe 2tys! :o jestem przekonana,że postanowiła by zmajstrowac kolejne :( licze,że ktoś w końcu zacznie dawać biednym wedki,a nie ryby.

Gość gośćść
gość dziś Polska jest od 966 roku krajem katolickim i tak musi pozostać.

Gość gość
W grecji kilka lat temu było coś takiego,że religia to była obowiązkowa lekcja,i żeby się wypisać trzeba dostarczyć albo dokument który zaświadcza wypisanie się ze wspólnoty kościoła,albo dokument potwierdzający przynależność do innej religi. Za 2 lata u nas tak będzie,w takim stanie bytu wypisanie się z religi będzie praktycznie niewykonalne.

Gość gość
"Że cofniemy się 100 lat wstecz i od następnych pokoleń" x jeżeli dla ciebie fakt że jacyś geje i inni dewianci nie będą deprawować dzieci jest "cofnięciem się 100 lat wstecz" to bardzo dobrze że się cofniemy. postęp to matematyka, chemia i biologia a nie "uczenie" dzieci jak się masturbować.

Gość niszowy
Tak, nadal jestem zadowolony. Podoba mi się ułaskawienie Kamińskiego, rozprawa z TK, byle była skuteczna i generalnie podobają mi się ich plany polityczne. Bardzo mi się podoba, że się zabrali za TK od razu. Bardzo mi się podoba, że Macierewicz jest ministrem i Ziobro i Kamiński. Osoby świadomie głosujące na PiS, raczej są zadowolone i właśnie tego oczekiwały.

Gość gośćść
gość dziś [19:42 a ty miałeś wychowanie seksualne w szkole ??

Gość gość
Tak musi pozostać?A niby dlaczego?Każdy ma prawo do własnych poglądów.

Gość gość
19:43 ale od tego czasu chyba mineło trochę czasu Średniowiecze chyba mamy już poza sobą.

Gość gość
"a nie "uczenie" dzieci jak się masturbować." Mnie w szkole nic takiego nie uczyli,dzieci same to rozpracowują między sobą.A zresztą jak pis by założył podsłuchy to pewnie i tak ludzie będą zadowoleni ,bo "będzie porządek" :O

Gość gość
Jeszcze chciałam dodać że dziecko dyskryminowane było nie z powodu tego że nie było chrzczone czy nie chodziło na religie nic podobnego katechetka wymacała że rodzice dziecka nie mają ślubu koscielnego.

Gość gośćść
ach jacy wy oświeceni i postępowi jesteście :D Katolicyzm nie jest obowiązkowy, nie musisz chodzić do kościoła jak nie chcesz ale musisz zaakceptować to że Polska jest katolicka. Wystarczy spojrzeć na kraje europy zachodniej do czego doprowadziła ich laicyzacja. A tego w Polsce chyba nie chcemy

Gość gość
to są fakty a nie poglądy. historia polski to historia chrześcijaństwa na naszych ziemiach, czy to się komuś podoba czy nie. wojnę z kościolem katolickim prowadzą ci sami ludzie ktorzy chcą zniszczyć rownież i polskę.

Gość gość
Jak mieliśmy religie w podstawówce w 3 klasie ,to kolega(taki rozrabiaka) źle zachowywał się na lekcji i ksiądz z nim wyszedł z klasy za drzwi ,że niby "porozmawiać" .Potem kolega mówił,że on go klepał po d***e ,niby za to,że był niegrzeczny ...:O Od tamtej pory on i ja nie chodzimy na religie.

Gość gośćść
gość dziś wzruszyła nas twoja historia :D W każdej grupie zawodowej 10 % to ludzie nie nadający się do pełnionych funkcji. Tak jest w każdy zawodzie. Na 100 lekarzy znajdziesz 10 lekarzy do d**y, tak samo dziennikarz, księży itd. Ale nie zmienia to faktu że 90 % jest w porządku

Gość gość
"do czego doprowadziła ich laicyzacja" WTF?Przecież jedynym laickim krajem na zachodzie to jest francja.Polska jest już bardziej laicka niż np. uk,norwegia czy szwecja.W wielkiej brytani nie ma nawet rozdziału państwa od kościoła,a w polsce teoretycznie jest.(teoretycznie,bo jakoś krzyże w szkołach wiszą)

Gość gość
"19:43 ale od tego czasu chyba mineło trochę czasu Średniowiecze chyba mamy już poza sobą. " x już dawno mamy za sobą. ja sądzilem że to bredzenie o średniowieczu też już mamy za sobą ale jak widać "tęgie antypisowskie i postępowe umysly" nic innego splodzić nie są w stanie.