Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w rospaczy

Pleśń nienowle i chlor

Polecane posty

Gość jestem w rospaczy

Witam u nas w sypialni jest grzyb spi w tym pokoju tez maluszek .. przeczytalam w internecie, zeby spryskac go Ace odplamiacz SPRYSKALAM .. ale smierdzi straszliwie., bedziemy spac w drugim pokoju obok ale troche tam tez czuc ..boje sie o dziecko ..maly ma 5 msc.. :( nie mamy innego pomieszczenia do spania ..co robic

Gość gość
na dwór

Gość gość
Ja miesiąc temu czyscilam plesn octem i do tej pory nie ma nawrotu a też mam małe dziecko następnym razem czysc octem

Gość autorka Klaudia
Dzieki za podpowiedź , może jutro sprobuje na to octem i moze zneutralizuje zapach chloru

Gość gość
Jak tym octem ? Napisz prosze

Gość gość
ale ty to sprayskałaś wieczorem? przecież wiadomo, że to trzeba rano by do wieczora w miarę wywietrzało. Na drugi raz spryskaj rano, pootiweraj wszystkie okna (niech nawet będzie przewiew) i wyjdź z dzieckiem na 3 godziny z domu.

Gość gość
przeciez wiadomo, ze dziecko juz wykapane..i nie wyjde z nim na spacer..!! Teraz wiem ze rano juz nic nie poradze.. :( , czlowiek na bledach sie uczy :(:(:(:(

Gość gość
narazie wzielam maluszka do wózka i spi w kuchni ale na noc nie da rady bo nie mam jak ja tu spac.:(

Gość gość
Ja miałam pleśń w rogu pokoju wzięłam szmatke i nalalam trochę octu i normalnie plesn pocieralam jest jeden minus pierwszy trzeba chwile wierzyć dwa schodzi trochę farby z ściany przy takim pocieraniu

Gość gość
wlasnie dlatego wzielam tym chlorem bo od tego farba nie schodzi ..ale ze mnie idiotka