Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ifistay

Jak zachecić przyjaciółkę do lesbijskich zabaw?

Polecane posty

Hej! od pewnego czasu podoba mi się moja przyjaciółka. Chciałabym spróbować z nią lesbijskiego seksu. Nie wiem dlaczego, ale coś mnie w niej podnieca, nie jestem lesbijką, podobają mi się faceci i zawsze miałam partnera a nie partnerkę i nie wyobrażam sobie mieć dziewczynę. Chcę tylko spróbować czegoś innego, ale nie wiem czy ona tego chce? Zasugerowała jakieś pół roku temu, żebyśmy kąpały się razem i nawet pierwsza bez skrępowania się przede mną rozebrała. Dotykała moje piersi pod pretekstem aby "sprawdzić jak to jest gdy dotyka się inne piersi". Od tamtego momentu, gdy jestem u niej na noc lub ona u mnie zawsze (ona) sugeruje wspólną kąpiel. Strasznie mnie podnieca, co powinnam zrobić? Dodam, że jestem mało odważna :( POMOCY

Gość gość
zgódź sie na tę kąpiel to pewnie dalej pojdzie samo... tez mam chec sprobowac pieszczot z kolezanka ale ona na pewno by sie nie zgodzila.

Gość
a śpicie w jednym łóżku?

Gość gość
Winko i wspólne spanie w lozku przytul się do niej i powiedz fajnie pachniesz albo udaj pijana i dotykam ja delikaynieitd..

@cynik wieczorową porą tak, śpimy w jednym łóżku i często prosi o to, żebym się do niej przytuliła. Nie wiem jak mam to odbierać ? Może po prostu są to przyjacielskie "przytulaski" ?:/

Gość gość
Wy to macie fajnie jak nie facet to koleżanka a ja co mam się do owłosionego kumpla przytulić ;/ Gdybym był kobietą to po prostu zapytałbym się leżąc w łóżku czy chce się zabawić? Na 100% się zgodzi.

Mężczyźni też się mogą do siebie przytulać ;) tylko musisz znaleźć odpowiedniego kolegę, który Ci na to pozwoli :)

Gość gość
Haha bardzo śmieszne ... To by skończyło się wymiotami.

Gość gość
Moja dziewczyna też chciałaby spróbować z kobietą, więc jeśli jest pani nastawiona na trójkąty to zapraszam.

Nie chodzi mi o to, problem w tym, że podoba mi się właśnie tylko ONA :/

Gość gość
cytat: Winko i wspólne spanie w lozku przytul się do niej i powiedz fajnie pachniesz albo udaj pijana i dotykam ja delikaynieitd.. świetna rada. uważam, że powinnaś tak się do tego zabrać. zresztą spójrz na całą sytuację obiektywnie, zbierz wszystkie fakty. Twoja koleżanka zawsze proponuje ci wspólną kąpiel, dotykała twoich piersi – takich rzeczy nie robi się bez erotycznego kontekstu, śpicie zawsze razem (co nie byłoby istotne, gdyby nie to, że prosi cię za każdym razem, by ją przytulić). Jak to zbierzesz razem, to faktycznie coś może być na rzeczy. skoro jesteś nieśmiała to podejdź do tego tak jak poradził/a ci forumowiczka/forumowicz. kup wino, przytul się, delikatnie i powoli. w ten sposób będziesz się czuła bezpieczniej i będzie to bardziej podniecające niż pytanie wprost. nie to się rozwinie naturalnie... Powodzenia

Gość gość
niech•

Gość gość
kiedyś palnęłam do koleżanki, że zapewne lesbijski seks w większości przypadków stanowi substytut seksu z facetem - jak wyjedzie czy jako wstęp w ostrzejszych wariantach. Potwierdizła że tak to bywa najczęściej a w ogóle to świetny pomysł. W nastepny weekend już się zabawiłyśmy. W użyciu były zabawki - wibrator, kulki i dwustronny dildos. Super ekstra zabawa - jak tylko nie było poczucia winy, swobodnie rozmawaiłyśmy o swoich facetach i o swoich potrzebach.

Gość Woyciech
Przy następnej kąpieli zaproponuj wspólne mycie ... Też dotknij jej piersi, powiedz że też chcesz zobaczyć jak to jest zobaczysz jak zareaguje, Spicie ubrane czy glutkie ??