Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majaczek26

rozterki uczuciowe

Polecane posty

8 lat temu przez pół roku byłam z chłopakiem o imieniu X, mimo że miałam tylko 17 lat kochałam go bardzo....niestety nie wyszło....urwał się kontakt, potem pojawił się sporadyczny kontakt... od 5 lat jestem z chłopakiem o imieniu Y, jesteśmy zaręczeni, planujemy ślub, kocham go. Lecz mimo to myślami wracam do okresu tych 17 lat i bycia z pierwszym chłopakiem pierwszą miłością... Dziś nie mam nawet jego nr...jedyne źródło informacji o nim to poratale społecznościowe- stąd wiem, że jest zaręczony i ma dziecko. od pewnego czasu nie mogę przestać o nim myśleć, to jest już obsesja. poradźcie co mam zrobić w tej sytuacji...ja chciałabym tylko się z nim jeszcze raz spotkać i pogadać poradzcie jak tego dokonać

Gość gość
moim zdaniem to normalne, pierwszej milości nigdy się nie zapomina, co nie znaczy, że nie kochasz obecnego partnera, po prostu za bardzo porównujesz obecnego do byłego partnera i za duzo o tym myślisz, jeżeli Twój obecny partner nie bedzie miał problemu z tym że się z nim spotkasz śmiało idź i zobacz jak bedzie na spotkaniu, zaręczyny jeszcze można zerwać

nie mam pewności, że on chciałby się spotkać.ma dziecko i narzeczoną. jak nakłonić taką osobę do rozmowy/spotkania?

Gość gość
a masz jakikolwiek kontakt z nim ?