Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalik

Mamusie, czy chciałybyście aby wasze synki wyrosły na pedałów ?

Polecane posty

Gość kalik

Proste pytanie to i bardzo proszę o prostą odpowiedź.

Gość gość
nic kretynie nie wiesz o byciu matką i stąd tak debilne pytanie. Powiem ci tylko dwa słowa i to powinno ci wystarczyć, chyba że z intelektem u ciebie "nie teges" MIŁOŚĆ BEZWARUNKOWA

Gość gość
Na "pedalow" sie nie wyrasta tylko sie takimi rodzi. Nigdy bym sie nie wyparla mojego dziecka z powodu orientacji seksualnej!

Gość gość
A jak by sie tatus wyparl ???

Gość gość
A córka na lesbijk?

Gość gość
Jak ojciec jest panienką z fiutem a matka jest babochłopem to córka nie ma wyjścia i jest lesbijką. Takie są realia życia w Polsce.

Gość gośćjcgfh
Co prawda mam corke ale w mojej najblizeszej rodzinie mam geja. Jest szalenie mily, sympatyczny i nie da sie go nie lubiec. Z tym sie czlowiek rodzi a nie nim staje. Poza tym lubie i szanuje ludzi za to jacy sa wartosciowi a nie za to co robia w lozku. Nie jeden "normalny" ma takie swinskie fetysze, ze szczena opada ale co mnie to obchodzi. Np. Moja kolezanka ze swoim facetem umawiaja sie na gang bang z jego kolegami, kilku, czasem kilkunastu facetow kida jej w pochwe a on to potem zlizuje bo go to jara. I co przez to mam ich nie lubiec?! No chyba musialabym upasc na glowe! Ich zycie, ich lozko, ich sprawa. Kazdy ma prawo do bycia kim chce i nie tobie to osadzac. A pedaly masz w pojazdach. Gdybym miala syna i bylby gejem niczego by to nie zmienilo. Dziecko sie po prostu kocha bezwarunkowo a nie za cos.

Gość gośćjcgfh
Poza tym Polacy maja jakis przerysowany obraz geja. Slyszycie gej a widzicie rozowego p**dusia z dworca w Berlinie... To tak jakby slyszec kobieta i widziec ruska czy bulgarska grzybiare stojaca przy dwupasmowce i czekajaca na wymuldanie tirowcowi pindola... No fest! To sa normalni ludzie. Zaloze sie, ze 99% z was "przeciwnikow pedalow" jakby postawic wam 10gejow powiedzialoby, ze to heterycy. Widzicie to co chcecie widziec a nie to jak jest naprawde.

Gość gość
A jakby tatus sie wyparl to by wylecial z hukiem! Wielu mezczyzn cierpiacych na homofobie nie jest pewnych swojej wlasnej orientacji i dlatego czuja wewnetrzne zagrozenie i niepokoj. Widzicie, nie znosze homoseksualistow bo jestem prawdziwym mezczyzna:-)