Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

misio1 to mój ulubiony kafeterianin

Polecane posty

Gość gość

bardzo bystry facet z niego :P:P

Gość gość
Ja oprócz niego lubie tez Shatyna.Niezła beka z tych głupków

Już tak jest, ze przygłup zawsze śmieje się z tego, czego pojąć swym móżdżkiem nie potrafi :P.

Gość gość
misio tylko sie nie popierz jak sie bedziesz wylogowywał co by z gościa sie samemu uwielbiać

Gość gość
ciekawe gdzie misio spędzi Sylwestra pewnie gdzieś na Malediwach w towarzystwie uroczej i przepięknej damy... :classic_cool: albo gdzieś w Warszawie w belwederze wśród elity i swoich kolegów z ministerstw :classic_cool:

Nie mam obecnie kolegów w ministerstwach, ale plany na Sylwestra mam całkiem konkretne :).

Gość gość
zwracam uwagę że misio OBECNIE nie ma kolegów w ministerstwach co ma niechybnie oznaczać że do tej pory miał i ogólnie koneksje na najwyższych szczytach władzy to dla misia standard :D

Gość gość
W podziemiach pałacu kultury i nauki spędzi. Bo tam mieszka jeszcze szczur co pamięta Gierka - przeżył komune na obierkach :D

>>>zwracam uwagę że misio OBECNIE nie ma kolegów w ministerstwach co ma niechybnie oznaczać że do tej pory miał i ogólnie koneksje na najwyższych szczytach władzy to dla misia standard<<< x Współczuje prostackiego spojrzenia na świat :(. x Gdy pracuje się w społecznych organizacjach, to często ma się też kontakt z pracownikami różnych ministerstw. Jedyną korzyścią, jaką z tego miałem, było raz podwiezienie mnie, do mojej dziewczyny, służbowym autem ministra, a drugi raz, dowiezienie w błyskawicznym tempie z Mazur do Warszawy, w celu dostarczenia materiałów do redakcji. x Rozumiem, że dla takich osób jak Ty, koneksje we władzach, oznaczają automatycznie, wykorzystywanie ich do celów prywatnych. Pewnie nie uwierzysz, ale nie każdy myśli wyłącznie o własnej d_pie :P.