Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frajerką jestem

Polecane posty

Gość gość
15,03 tu się z toba niezgodze,zdarza się ,ze ktos w młodym wieku spotyka miłość swojego zycia i są juz dalej razem na zawsze młodzi piekni atrakcyjni -znam takie pary.Jesli po roku nudzi cie partnerka tzn ze jej nie kochasz,nigdy nie kochałeś,nie jest dla ciebie atrakcyjna tylko tak z braku laku albo jesteś typem kobieciarza lub wiecznego chłopca ale kiedys dopadnie cie uczucie a ta osoba toba wzgardzi zobaczysz.

Gość gość
14,41-sama sobie przeczysz.Przeszłaś z luźnego romansu do związku albo tylko tobie sie tak wydawało,podejrzewam,ze nic z tego nie wyszło.Potem małżeństwo,pewnie wpadliście i facet musial wsiąść odpowiedzialność choc nie chciał i znów niewypał.Jesli facet nie chce związku to nie chce i nic z tego nie będzie ale kobiety tego nie rozumieją a potem płaczą.

Gość gość
to ja 14 41 nie wpadlismy :) i nie bralismy slubu z obowiazku :)

Gość gość
to ja 14 41 a co do zwiazku to tez ja go zakonczylam i przyczyn nazwijmy to religijnych roznic nie do pogodzenia , malzenstwo takze zakonczylam ja, wnioslam pozew rozwodowy. czekam na kolejne teorie :D

Gość gość
To nie są teorie to samo życie,jemu nie zależało a ty miałaś juz dość i nastąpił the end kochana.

Gość gość
Frajerka to będziesz ja pozwolisz mu .......:P

Gość gość
14 41 wiem lepiej jak wygladalo moje zycie, wiec moze ty poopowiadaj o twoim, tez moge je komentowac majac zero wiedzy, powierzchowne oceny rzadko sie sprawdzaja kochana, zajrzyj w swoje brudy, po co mialabym sciemniac? ugram cos na tym? chcesz koniecznie miec racje to ja sobie miej, ale nie wszystko jest czarno biale , wiele wyborow weryfikuje zycie.. w moim przypadku byly partner chcial powrotu a nawet zareczyn , a byly maz nie chcial rozwodu, a po nim proponowal mi kolejny zwiazek malzenski , szok, niedowierzanie, nie zycie .. czasem bywa tak a czasem bywa siak i tyle..

Gość gość
14 41 facet jest z autorka szczerzy, po prostu na dana chwile nie chce zwiazku, ale ludzie dojrzewaja, zmieniaja sie im prioprytety itd. tak samo jak jedne zwiazki sie rozwijaja, inne rozpadaja, to jest wazne co ludzi laczy i uszczesliwia, rzadko kiedy rozpadaja sie zwiazki gdzie ludzie sa ze soba szczesliwi, podobnie spedzaja wolny czas, seks ich satyfakcjonuje , maja podobne pragnienia, I absolutnie nie namawiam autorki do tego czy tamtego, tylko prowokuje do wlasnych przemyslen i moze wyjscia troche poza schemat.

Gość gość
To dawaj d... na prawo i lewo kto ci broni.

Gość gość
O tak dojrzewają i ja juz dojrzeje to poszuka innej wartosciowszej a nie dopodajki na gwizd.

Gość gość
17:19 tralllalalllla :)

Gość gość
Kazdy zwiazek zaczyna sie od romansu, bo ludzie nie zamieszkuja od razu razem i nie planuja na dzien dobry co bede robili razem za 2 lata :D

Musisz przestać . Miałam taką sytuację z byłym no i cóż Ci moge powiedzieć teraz właśnie proponuje takim laskom jak Ty to co mi po 9 miesiącach. NA co się zgodziłam. Nie ceń go za taką szczerość on czuje że Cie ma w kieszeni to nie jest wybór. To jest zabaezpieczenie się z jego strony.Nie idź na ten układ czujesz się po nim jak d***wk* Łupneło i nie chce tego zatrzymać. Czy jaki kolwiek facet gdyby nim rzeczywiście łupnęło i był by normalny nie chciałby tego zatrzymać. Wolał by trochę z łupnięciem postukać a później wrócić do stukania bez łupnięcia.Serio? Zastanów się to kłamstwo. Nic z tego nie będzie. Nie będziesz czuła się dobrze nawet jeżeli pójdziesz dla seksu choćby dla tego że czujesz że to co mówi to kłamstwo. Dziewczyny nie dajcie sie przerabiac na d**wk* oni tylko się upewnaiją w tym że się tak da odczuwają całkowita bezkarność i przebierają w nas jak w zborzu.