Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok temu nabrałam chwilówek jak nienormalna, a teraz nie mam z czego spłacić...

Polecane posty

Gość gość

za pare dni mija rok jak je wzięlam, spodziewalam się przyplywu gotówki z pewnego źródla, niestety wszystko sie skomplikowało i zostałam z ręką w nocniku :O niedawno rodzice sie dowiedzieli o tym, podalam adres korespondecyjny na działke, tam wszystko przychodzilo i zabierałam listy, ale pozniej zaczeli przysylac na adres zamieszkania no i matka przechwyciła dwa listy :O pracuje dorywczo, no ale co to za praca, placa marna, spozniają się z wyplatami, w tym miesiącu dostalam dopiero wyplate za wrzesien, tyle odsetek narosło że nawet nie splacam w ratach, nie mam z czego

Gość gość
jakbym się wkopała tak jak ty to albo znalazłabym sponspora albo tańczyła na rurze, byle by te g****a spłacić i mieć spokój

Gość gość
No to szykuj się na widoki za oknem w kratkę :P

Gość gość
to ile tego nabrałaś ? i na co ?

Gość zarobiony staszek
Ile tego masz, może coś poradzimy:classic_cool:

Gość gość
no cipko j****a ile masz tych dlugow suczko??

Gość gość
wzielam w zeszlym roku bo mielismy w domu problemy finansowe, zabraklo kasy gdy mama stracila prace, odcięli nam prąd, trzeba bylo zaplcic zalegle rachunki plus oplate za podlączenie od nowa,ojciec ostatnie pieniadze wydal, na swieta nie bylo nic, nawet na choinke, wzielam kilka pozyczek, rodzicom naściemnialam ze mam kase na koncie z pracy dorywczej :O chcialam im pomoc :O byly tez inne rachunki, jedzenie na swieta, choinka, zadne luksusy, ja sobie kupilam kurtkę zimową bo chodzilam w wiosenno jesiennej, pod to bluzke i sweter i ciągle marzłam, stare buty mialam, ogolnie masakra - vivus 1000 zł - kredito 800 zł - sms365 300 zł - filarum 500 zł - ferratum 300 zl - minicredit 200 zł a teraz po doliczeniu odsetek, oplat karnych etc mam do zaplaty lącznie 3100 :O

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!